iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Iron Mountain

Iron Mountain is de wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve diensten in het informatiebeheer domein voor onder andere: 
Records Management, Content Services Platform, Asset Life cycle management, Metadata Toepassingen, Information Governance, Backlog Scanning, Digital Mailroom, API's en Data Centers. 


Al meer dan 70 jaar is Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) de strategische partner voor de zorg voor van uw informatie en bedrijfsmiddelen. Als wereldwijd marktleider in opslag- en informatiebeheerdiensten en vertrouwd door meer dan 225.000 organisaties over de hele wereld, waaronder 95% van de Fortune 1000, beschermen, ontsluiten en vergroten wij de waarde van uw werk - wat het ook is, waar het ook is, hoe het ook is opgeslagen.

We creëren het raamwerk dat nodig is om de kloof tussen papieren, digitale, media en fysieke gegevens te overbruggen en waarde te onttrekken gedurende de levenscyclus, om zo de veerkracht van uw organisatie te vergroten. En dit alles met duurzaamheid als kernwaarde.

Onze relatie is een echt partnerschap waarin u ons niet alleen vertrouwt om institutionele kennis te behouden en efficiëntie, veiligheid en toegang te verbeteren, maar ook om uw werk meer betekenis te geven. Want in dat werk zit de kracht om uw bedrijf niet alleen te versnellen, maar te verheffen.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.