iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

i8c

Connect jouw organisatie

Werk samen met een 100% gefocuste integratie-expert om uw organisatie connected te maken. Wij leveren integratie- en API-beheeroplossingen om uw kernapplicaties, zakenpartners en leveranciers te connecten. Onze diensten omvatten IT-architecten, consultancy, projecten (tijd en materiaal en/of vaste prijs) en beheerde diensten met topintegratietechnologieën zoals Azure, Boomi en IBM. Om onze diensten uit te proberen, bieden wij verschillende beknopte trajecten, waaronder een integratiebeoordeling, architecturale blauwdruk, API-beveiligingsscan en beoordeling van licentie-/cloudkosten (gericht op integratie- en API-beheercomponenten).

Onze beloften zijn:
  • Verhoogde wendbaarheid van en grip op uw IT-landschap
  • Kostenvermindering
  • Verhoogde traceerbaarheid en observeerbaarheid van uw integratiestromen
  • Verhoogde schaalbaarheid
  • Verhoogde API-beveiliging en -beheer
  • modernisatie van uw IT-landschap

Integr8 Consulting (i8c) is een trotse tak binnen de Cronos Groep, een krachtige alliantie van meer dan 9000 professionals, die gezamenlijk een jaaromzet van ruim 1 miljard behalen via meer dan 700 bedrijven. De i8c groep omvat een aantal zusterbedrijven waaronder Integration Team, Integration Designers, Archers, Watchpoint en B-Flow.
Ons toegewijde team, bestaande uit ongeveer 170 hooggekwalificeerde professionals, is volledig gefocust op het leveren van topklasse oplossingen op het gebied van integratie en API Management. Wij hebben diepgaande kennis van en ervaring met een breed scala aan technologieën en concepten die essentieel zijn in ons vakgebied. Dit omvat middleware, message brokers, Event Driven Architectuur, eventing, en de principes van API-first en API governance.

We zijn expert in leidende integratietechnologieën en -methodologieën erkend door toonaangevende onderzoeksbureaus zoals Gartner en Forrester, waarbij we ons specifiek onderscheiden in het bovenste rechter kwadrant van hun analyses.

In Nederland, zijn we vooral bekend om integratie en API Management oplossingen met:
  • Azure: Onze kennis strekt zich uit tot het gebruik van Azure Logic Apps, Service Bus, diverse opslagmogelijkheden, CosmosDB, Functions, Event Grid, Event Hubs, IoT Hubs, Data Lake, Databricks, Data Factory, Power Apps, en geavanceerde logging en monitoring oplossingen.
  • Boomi: Een krachtig integratieplatform dat wordt gebruikt voor het verbinden van applicaties en data in de cloud en on-premises.
  • IBM: Wij zijn experts in IBM's App Connect Enterprise (ACE), API Connect (APIC), DataPower Gateway, MQ, Kafka en Openshift.

Bij i8c zijn we trots op onze vermogen om complexe integratie-uitdagingen aan te gaan en onze klanten te voorzien van robuuste, schaalbare en toekomstbestendige oplossingen. Onze aanpak is altijd klantgericht en wij streven ernaar om de bedrijfsresultaten van onze klanten te maximaliseren door middel van effectieve en efficiënte integratieoplossingen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.