iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Hoffmann

Vertrouwen is goed, Hoffmann is beter.

Hoffmann heeft inmiddels ruim 60 jaar ervaring met het uitvoeren van onderzoeken op het gebied van fraude, ongewenst gedrag, cybersecurity en crisismanagement. Hoffmann onderscheidt zich op de cybersecuritymarkt door haar betrouwbaarheid en discrete manier van werken. 

Onze cyberdienstverlening heeft als doel om cyberincidenten te voorkomen, maar ook om de impact ervan te minimaliseren wanneer ze onverhoopt toch optreden. De dienstverlening bestaat daarom uit zowel preventieve diensten als directe hulp ten tijde van crisissituaties. Ook ondersteuning bij crisismanagement behoort hierbij tot de mogelijkheden. Hoffmann treedt hierbij op als uw adviseur. 
 
De preventieve trajecten worden vanuit een perspectief benaderd waarbij het risico centraal staat. Hoffmann voert jaarlijks honderden onderzoeken uit, waardoor Hoffmann zich op basis van haar kennis en kunde de expert op haar vakgebied mag noemen. Hoffmann ziet daarbij informatiebeveiliging niet enkel als de verantwoordelijkheid van de ICT-afdeling binnen een organisatie, maar als iets dat door de hele organisatie gedragen moet worden. Bij Hoffmann staat daarom naast techniek ook de mens centraal, want deze is tenslotte de cruciale schakel. Hierbij kan Hoffmann terugvallen op 60 jaar specialistische kennis en ervaring met de kracht en kwetsbaarheden van de mens. Een effectieve informatiebeveiliging binnen een organisatie is alleen te realiseren als de risico’s met betrekking tot de mens, de organisatie en de techniek voldoende zijn gemitigeerd.

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.