Greenaumatic

Bedrijven duurzamer | Doelgerichte besluiten maken

Bedrijven duurzamer | Doelgerichte besluiten maken


Bij Greenaumatic geloven we dat data de sleutel is tot vooruitgang. We streven ernaar om Integrated Thinking te bevorderen en Integrated Reporting services te bieden op het gebied van Environmental, Social en Governance (ESG).

Onze unieke mix van expertise en technologie stelt ons in staat om uw ESG-prestaties nauwkeurig te meten. Onze alomvattende aanpak draait om een goed gedefinieerd ESG-programma dat een toekomstbestendige strategie, naadloze uitvoering en iteratieve monitoring omvat met behulp van inzichtelijke data-analyse voor waardecreatie op de lange termijn.

Maak kennis met onze Insight Scan en Improvement Report:
Een Insight Scan heeft tot doel een laagdrempelige ESG (bijvoorbeeld CO2) rapportage aan te bieden. Door gekoppelde software wordt op basis van databronnen deze scan geproduceerd waarmee inzicht verkregen wordt in bijvoorbeeld de mate van CO2-impact van een onderneming, maar ook ESG metrics als personeelsverloop, ziekteverzuim etc. 

Het Improvement Report gaat een stapje verder, met name op het gebied van advies en planning. Het report geeft, inzicht in de progressie van de ESG metric en daarmee de relatie en impact op de bedrijfsdoelstellingen. Het rapport wordt ondersteund door een gedocumenteerd verslag met verifieerbare bronnen (nodig voor assurance), voorzien van aanbevelingen en/of  interventie voorstellen. Dit type report is vaak een gevraagd document door banken of certificeringsinstanties. 

Van data-analyse tot bruikbare inzichten, wij voorzien u van de middelen die nodig zijn om weloverwogen beslissingen te nemen en zinvolle veranderingen teweeg te brengen.Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.