Goal 17

Your Partner for Sustainable Development

Goal 17 is een partnerorganisatie die bedrijven helpt in hun duurzaamheidstransformatie om een netto-positieve organisatie te worden. Aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties helpen wij organisaties duurzamer en toekomstbestendiger te worden. Vanuit onze kennis en ervaring adviseren en assisteren wij in ontwikkelen van een duurzaamheidsstrategie, definiëren en uitvoeren van programma’s en projecten om positieve veranderingen te implementeren en rapporteren over de voortgang richting de duurzaamheidsdoelstellingen.

Samen naar een groene, duurzame toekomst
Onze wereld staat voor een complexe uitdaging waarin uw onderneming het verschil kan maken. Het bouwen aan een duurzame strategie is niet langer voorbehouden aan een enkele bevlogen ondernemer, het is de verantwoordelijkheid van iedere onderneming.

Sustainable Development Goals
Aan de hand van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties helpen wij uw organisatie duurzamer, klantgerichter en toekomstbestendiger te maken.

Hoe kunnen wij u helpen?
 • Bewustwording - Transformatie naar een duurzame organisatie begint bij bewustwording. Goal 17 Sustainability Awareness en Training deelt ons onderzoek, kennis en expertise op het gebied van
  duurzaamheidsvraagstukken.
 • Analyse - Begrijpen welke competenties nodig zijn voor duurzaam ondernemerschap is cruciaal.
  Goal 17 Sustainability Capability Assessment geeft hiervoor inzicht in uw huidige staat en benodigd groeipad.
 • Transformatie - Op weg naar een duurzaam bedrijfsmodel. Goal 17 Sustainability Transformation Service biedt een gestructureerd en iteratief programma ter ondersteuning van uw duurzaamheidsreis.
 • Expertise - Er liggen volop kansen voor duurzaam ondernemerschap. Goal 17 Sustainability Officer as a Service levert u een vast aanspreekpunt voor alle duurzaamheidsvraagstukken binnen uw organisatie.

Thema's
Goal 17 is in brede zin actief om bedrijven te helpen in de duurzaamheidstransformatie. Daarnaast zijn er een aantal thema's waar we specifieke aandacht voor hebben:
 • Sustainable IT - toepassing van IT en IT-dienstverlening in de duurzaamheidstransformatie op drie verschillende manieren. Zie hiervoor ook onze Knowledge Partner blog:
  • Built by IT - het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame IT-producten en -diensten
  • Operated by IT - het beheren van een duurzaam IT-landschap
  • Enabled by IT - het inzetten van IT om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen
 • Governance, Risk Management en Compliance (GRC) - het voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid en realiseren van niet-financiële rapportages over Environment, Social, Governance (ESG) eisen en doelstellingen, zoals gesteld in de aankomende Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) wetgeving.
 • Program Management - het inrichten en begeleiden van sustainability transformation programma's en projecten.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.