Fully in Control BV

GRC+ next generation

Fully in Control is een platform dat organisaties ondersteunt om meer succesvol hun doelen te bereiken. Fully in Control ondersteunt in het management van doelen, performancemanagement, procesmanagement, risicomanagement, compliance, beleid, incidenten, informatiebeveiliging (ISMS) en Privacy (PMS) en Control & Audit. De kracht van Fully In Control is dat alle functionaliteiten integraal met elkaar samen werken. Fully In Control kent tal van kennisbanken waarin kennis Apps zijn opgenomen om klanten te ontzorgen. Bijvoorbeeld best practice risico's, ISO27001, AVG, etc.
Fully in Control kenmerkt zich door groot gebruiksgemak doordat taken, audits, etc per mail met een link kunnen worden uitgezet en afgewikkeld zonder dat medewerkers hoeven in te loggen. Daarmee kan eenvoudig de hele organisatie worden betrokken op de meest eenvoudige manier.
Fully in Control is actief in de publieke sector, finance/verzekeringen en corporate clients. Enkele klanten zijn onder andere: Gasunie, Coolblue, Bidfood, Gemeente Amsterdam, Waterschap Limburg, Alpina groep, Zuyderland Medisch Centrum, Woonzorg Nederland, Flynth accountants, Ilionx, etc

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.