iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Exact

Cloud business software voor het mkb

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kunt bij ons terecht voor de automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast bieden we specifieke branche oplossingen. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen.

Met meer dan 30 jaar ervaring met klanten die hun operatie met bedrijfssoftware optimaliseren, weet Exact als geen ander waar efficiëncy is te behalen. Dat begint met het automatiseren van de boekhouding, het wegnemen van onnodige handmatige activiteiten die niet alleen kosten verlagen, maar ook fouten te voorkomen. Zo krijg je grip op al je bedrijfsprocessen. Exact helpt organisaties veerkrachtig te zijn, zodat zij blijven draaien. Wat er ook gebeurt. Bekijk wat Exact voor jou kan betekenen. 

Bekijk ook ons Specific Overview op iSourcing Hub.
Internationaal opererende organisaties en lokale bedrijven zijn bij ons perfect op hun plek. Met 1.850 specialisten helpen we meer dan 550.000 ondernemers en accountants met onze innovatieve softwareoplossingen. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Onze voordelen: 

- Bedrijven helpen groeien
In welke fase je bedrijf ook zit, voor iedere behoefte bieden we een passende oplossing

- Alle cijfers binnen handbereik
Betere zakelijke beslissingen door real time toegang tot al je belangrijke bedrijfsgegevens op elk device

- Snel een positieve impact maken
Onze oplossingen zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor je meteen waarde kunt toevoegen aan je bedrijf

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.