iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Eviden

Expanding the possibilities of data and technology

Over Eviden

Eviden is een next generation toonaangevende internationale speler in datagestuurde, betrouwbare en duurzame digitale transformaties met een ruim aanbod van gepatenteerde technologieën. Met een internationaal leidende positie in digital, cloud, data, advanced computing en security beschikt Eviden over een diepgaande expertise over uiteenlopende sectoren in meer in 47 landen. Door high-end technologieën over het volledige digitale spectrum te bundelen met de expertise van 53.000 hoogwaardige professionals breidt Eviden de mogelijkheden van data en technologieën voor bedrijven en overheden uit, voor de huidige en komende generaties. Eviden is onderdeel van de Atos Groep en realiseert een omzet van 5 miljard euro per jaar. 
 
De activiteiten van Eviden worden geëxploiteerd via de volgende merken: AppCentrica, ATHEA, Cloudamize, Cloudreach, Cryptovision, DataSentics, Edifixio, Energy4U, Engage ESM, Evidian, Forensik, IDEAL GRP, IDnomic, In Fidem, Ipsotek, Maven Wave, Profit4SF, SEC Consult, Visual BI, Worldgrid, X-Perion. Eviden is een geregistreerd handelsmerk. © Eviden S.A.S., 2023

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.