Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Enrise B.V.

Beste internetbureau 2020

Enrise is een 100% zelfsturend collectief van autonome teams, zonder centrale directie of managers. We staan voor autonomie, vakmanschap en een cultuur van vertrouwen. Wij zijn de nieuwe standaard in organiseren.

E-commerce

We hebben veel ervaring met e-commerce-pakketten, frameworks, SaaS-platforms of hybrides. Met die ervaring kunnen we jou helpen je e-commerce tot een succes te maken en je te behoeden voor (technische) valkuilen.

Cloud-native web development

Voor de ontwikkeling van webapplicaties gebruiken wij doorgaans PHP en aanverwante frameworks zoals Laravel, Symfony en Zend. Maar ook projecten met JavaScript of NodeJS als achterliggende technieken zijn ons niet vreemd.

Apps

Apps ontwikkel je natuurlijk platformonafhankelijk. Wij doen dat in React Native voor zowel iOS- als een Android, met een gedeelde codebase. Je kunt je app door Enrise laten ontwikkelen als MVP of meteen tot volledig product.Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.