iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Emixa Application & Integration Solutions

Accelerate into the future

Over Emixa
In de dynamische wereld van digitale transformatie is het vinden van de juiste partner te midden van de complexiteit van technologische oplossingen een uitdaging. Emixa onderscheidt zich met een synergie van innovatie, ervaring en visie als een doorgewinterde en bewezen partner in het stimuleren van vooruitgang. Onze 530 Emixa-professionals helpen klanten bij het bereiken van het volgende niveau van digitale transformatie. Door hun gecombineerde kennis en vaardigheden biedt Emixa een holistische aanpak die waarde creëert en het concurrentievoordeel van organisaties vergroot.

Sinds 08-01-2024 zijn 6 organisaties samengevoegd tot één Emixa. Een samenwerkingsverband waarbij de kennis en kunde op 3 domeinen: Mendix, PLM & SAP worden gebundeld, ondersteund met management consulting, integraties & data analytics om bedrijven te helpen met de volgende stap in digitalisering. De primaire focus van Emixa ligt op de manufacturing industrie, daar deze expertise gebieden perfect samenkomen en we maximaal impact kunnen maken voor onze opdrachtgevers. 

Onze practices
  • Application & Integration Solutions: Snel en kostenefficiënt bedrijfsapps ontwerpen via het Mendix-platform. Naadloze integratie van on-premise, cloud- en hybride omgevingen met Boomi en Solace
  • Industry Solutions: Geavanceerde PLM-software voor versnelde productontwikkeling en efficiëntie.
  • Enterprise Solutions: Toekomstgerichte cloud-ERP-oplossingen voor optimalisatie van bedrijfsprocessen.
  • Management Consultancy: Digitale transformatie met focus op slimme processen en technologie.
  • Data & Analytics: Cruciale inzichten benutten met op maat gemaakte data-oplossingen.


Application & Integration Solutions

Organisaties ontwikkelen steeds meer applicaties die zich onderscheiden. Apps voor medewerkers, klanten en leveranciers zoals klantportals, nieuwe digitale diensten en Arbo-apps. Deze toenemende behoefte aan applicaties creëert de druk om meer te leveren met dezelfde mensen, in minder tijd.

Traditionele applicatieontwikkelmethoden werken niet snel genoeg om dit te bereiken. Bovendien zijn bij deze methoden niet altijd de juiste mensen betrokken om in hoog tempo goede apps op te leveren. Low-code platforms hebben alles aan boord om snel een business idee te realiseren. Low-code sluit aan bij de groeipijnen die veel organisaties ervaren als gevolg van de krappe IT-arbeidsmarkt.

Low-code | Applicaties
Emixa Application & Integration Solutions richt zich op de realisatie en beheer van business applicaties met behulp van het Mendix platform. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig web en mobiele business apps ontwikkelen, integreren en onderhouden zodat kosten en risico’s beperkt worden en ROI in dagen of weken wordt behaald in plaats van maanden. Je kunt echter eigenlijk alle soorten business applicaties bouwen die je maar wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zijn meerdere toepassingen die onze bijzondere aandacht hebben. Een groot deel van ons portfolio is hiermee gevuld en we hebben dan ook een flinke expertise op dit gebied opgebouwd door te doen waar we echt goed in zijn!

Van bèta-omgeving, naar lancering, naar professionalisering, wij zijn de juiste partner in alle levensfases. We werken regelmatig met snelgroeiende bedrijven en weten wat dat betekent voor het IT landschap.

Low-code | Integraties
Emixa Application & Integration Solutions richt zich op de integratie van on-premise, cloud- en hybride omgevingen met behulp van het low-code platform Boomi. Hiermee kunnen wij razendsnel implementeren, veel sneller dan met welk ander platform dan ook. Dat zit hem in de gebruiksvriendelijke user interface, het gebruiksgemak en de vele opties die het platform biedt.

Het is belangrijk om je IT-landschap te (blijven) moderniseren. Digitale transformatie is essentieel om concurrerend te blijven. Wij hebben veel ervaring in het vervangen van legacy systemen waardoor organisaties verder kunnen innoveren en vernieuwen. Vaak betreffen dit grote en complexe trajecten waar externe expertise noodzakelijk is. Wij helpen jullie systemen slimmer te integreren waardoor het geheel simpeler en schaalbaarder wordt en dus klaar is voor de toekomst.

Integratie is echt onze core business! Wij kunnen eigenlijk alle soorten sofwaresystemen met elkaar verbinden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zijn meerdere toepassingen die onze bijzondere aandacht hebben. Een groot deel van ons portfolio is hiermee gevuld en we hebben dan ook een flinke expertise op dit gebied opgebouwd door te doen waar we echt goed in zijn!

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.