Diabolo ICT

Total ICT Solutions

Elk bedrijf groeit op ambitie. Om doelen te bereiken wilt u mensen in beweging zetten. Met ruim 40 collega’s werken wij aan het inrichten van efficiënte(re) kantooromgevingen. Zodat uw collega’s meer uit hun werkdag kunnen halen. Door het aanhaken van de juiste specialisten, collega’s en partners beantwoorden wij ICT-vraagstukken standaard vanuit een menselijk perspectief. Met oog voor uw bedrijf, het proces én de uiteindelijke gebruikers.

Mensen bewegen met ICT
Een ICT-vraagstuk vraagt niet om een ICT-oplossing. Het vraagt om een menselijke invulling op de gestelde uitdaging. Bij Diabolo ICT denken we daarom vanuit mensen, niet vanuit systemen. Zowel bij onszelf als bij onze klanten. Zo bouwen wij aan honkvaste medewerkers met duurzame relaties als gevolg. ICT-ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Onze ontwikkelde branche-kennis én strategische partnerships zorgen dat wij alle kennis in huis hebben om onze opdrachtgevers van begin af aan te steunen in hun uitdagingen. 
Karakter Diabolo ICT
  • Al bijna 25 jaar staan wij voor het invullen van uw ICT-vraagstukken met onze diverse ICT-diensten, producten en services.
  • Samen met gedegen partners, specialisten en collega's. Als wij allemaal focussen op waar wij goed in zijn, komen we samen sneller verder.
  • Onze honkvaste medewerkers zorgen voor een langdurige relatie met onze klanten, partners en overige belanghebbende. 
  • Wij prefereren de beste eindgebruikersoplossing voor de beste prijs. 
  • Best Value Procurement gecertificeerd
  • ISAE 3402 gecertificeerd