DataChecker is een vooraanstaande expert op het gebied van verificatie, Identificatie en authenticatie van persoonsgegevens, met meer dan tien jaar wereldwijde ervaring. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat om uitdagingen bij het digitaliseren en verwerken van ID-documenten te overwinnen, terwijl we tegelijkertijd alle gegevens en echtheidskenmerken nauwkeurig controleren om fraude te voorkomen. Bij DataChecker staan end-to-end verificatieoplossingen centraal, waarbij we de synergie tussen menselijke expertise en geautomatiseerde processen benutten.





Bij DataChecker geloven we in de kracht van innovatie, communicatie, creativiteit en expertise. Sinds de oprichting hebben we ons toegewijd aan het vormgeven van verschillende IDV en RTW oplossingen en het stellen van nieuwe normen met oog op technologie en user experience. Onze reis is gevoed door een gedeelde passie voor het creëren van een sterke online identificatie oplossing, het omarmen van lokale wettelijke uitdagingen en het leveren van vertrouwen door persoonlijke ondersteuning in het IDV proces.

Ons team specialisten brengt expertise en vele jaren ervaring uit verschillende disciplines, achtergronden en culturen samen en bevordert zo de weg naar de meest effectieve oplossing voor onze klanten. De basis ligt in een niet aflatende zoektocht naar innovatie en bij het oplossen van complexe problemen. Hierbij maken we gebruik van diverse technologieën, zoals OCR, NFC, Document & Face capture, Face & Document liveness en Deepfake detectie

Van specifieke fraudebestrijdingstechnologieën tot geavanceerde user experience ontwerpen, onze oplossingen spelen in op de veranderende behoeften van onze klanten en hebben een positieve impact op klant en eindgebruikers niveau. Onze strenge kwaliteitscontroleprocessen en persoonlijke aandacht bij hulpvragen hebben ons het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten opgeleverd wat ons nog meer stimuleert om op alle vlakken te blijven ontwikkelen. Zie zo ook onze klantcases.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.