Covadis

Software op maat

Door het enorme te kort aan ‘goede’ developers vormt het ontwikkelen van degelijke software inmiddels een grote uitdaging voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Hoe voldoe je aan de hoge verwachtingen van je klant? Hoe zorg je ervoor dat je de kwaliteit en snelle levertijd kunt blijven bieden, terwijl de processen onder druk staan? Covadis kan uitkomst bieden. Met onze nuchtere aanpak en bewezen dienstverlening maken we jouw doelen waar.

Een schaalbaar ontwikkelteam van Covadis als aanvulling op jouw organisatie
Covadis werkt op projectbasis en hanteert geen Vendor Lock-in. Wij gaan graag een partnerschap op de lange termijn aan, maar blijven flexibel en zijn per uur opzegbaar. Onze schaalbare teams spelen makkelijk in op de actuele behoefte van jouw organisatie. Heb je de ene maand meer capaciteit nodig dan de andere? Geen probleem, dat regelen wij voor je. 

Wij zijn gevestigd in Nederland, waardoor onze Projectmanagers en Business Developers zo bij je langs kunnen komen. Daarnaast kennen al onze specialisten de Nederlandse taal, cultuur en publieke organen, waardoor je niet met lastige taal/cultuur barrières zit zoals bij andere outsource partijen. 

Een ontwikkelteam van Covadis kan jouw ontwikkelafdeling vormen of een aanvulling zijn op een bestaande ontwikkelafdeling. Een team van Covadis bevat mogelijk een analist/projectleider, een softwarearchitect en één of meerdere ontwikkelaars dan wel testers. Het hangt helemaal af van jouw plan of organisatie. Covadis is flexibel en denkt graag met je mee.  

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend naar wat Covadis voor jou kan betekenen. 

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden