iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Conscia Nederland B.V.

Network of knowledge

Vanwege de toenemende technologieën in de markt wordt het voor organisaties een steeds grotere uitdaging om hun IT-infrastructuur up-to-date te houden waardoor organisatie hun business continuity kunnen waarborgen. Als uw partner in Digitale Business Continuity helpen wij u maximaal profiteren van innovatie in uw digitale transformatie, en bieden u één aanspreekpunt voor de ondersteuning van uw complete ICT-infrastructuur.

Oplossingen voor complexe ICT-infrastructuren

Een ICT-infrastructuur moet voorbereid zijn op elke bedreiging en iedere verandering ondersteunen; om de zakelijke activiteiten altijd een stap vooruit zijn. Dit zou de drijfveer moeten zijn om de beveiliging, de dagelijkse operatie en de ontwikkeling van het bedrijf te verbeteren.

Om dit met een complexe ICT-infrastructuur te realiseren, is een hoog competentieniveau nodig en een diepgaand begrip van elk aspect van de ingezette oplossing.

Cloud Services
Voor organisaties die actueel willen blijven, is de keuze van het juiste datacenter en multicloud oplossingen essentieel.

Cyber Security
Bij Cyber Security gaat het niet alleen om het vermijden van risico’s. Als dit goed wordt aangepakt, helpt security de continuïteit van de bedrijfvoering te borgen.

Enterprise Networking
Het netwerk verbindt in principe alles en iedereen in elk bedrijf. Hierdoor wordt dit hét platform om zowel de veiligheid als de efficiëntie te verbeteren.

Collaboration
Technologie biedt tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden om uw werkzaamheden efficiënter en effectiever in te richten. Wij helpen u om daar gebruik van te maken.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.