Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Connected Data Group

We live data!

SAMEN CREËREN WE WAARDE MET DATA

 
Slimmer werken, innovatief zijn, meer oog voor mens en milieu hebben of van grotere toegevoegde waarde voor klanten zijn: iedere organisatie is op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren. Snel en eenvoudig beschikbaar maken van betrouwbare, begrijpelijke data voor gedegen data-analyse is de randvoorwaarde om succesvol te zijn en te blijven.


WIJ ZIJN JOUW GIDS IN EEN COMPLEXE DATAWERELD


Grip krijgen op je data en waardevolle analyses uitvoeren: het is  geen eenvoudige opgave. Via ‘voordoen, meedoen, zelfdoen’ maken we jouw organisatie of team zelfredzaam. Met concrete, behapbare trajecten die snel waarde leveren en zichzelf snel terugverdienen. Van datastrategie, data governance tot datamodellering en volledige implementatie en ontzorging van Data & Analytics oplossingen: wij zijn je gids, adviseur, coach, trainer en uitvoerder!
 

WIJ ZIJN LEIDEND IN DATA VIRTUALISATIE


Connected Data Group heeft jarenlange ervaring met Data Virtualisatie, onderdeel van ons Connected Data & Analytics Platform As-A-Service, waarmee de virtuele datalaag elke databron veilig, eenduidig en via één centraal logisch punt toegankelijk maakt voor analyses, data science en datauitwisseling. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.