ComputerPlan

Trots ERP en ICT kennispartner

Wij krijgen al meer dan 35 jaar energie door ondernemers te helpen met hun uitdagingen op het gebied van Microsoft & IT. Wij geloven dat de technologie van Microsoft helpt om efficiënt en slim te werken. Met oplossingen voor slimmer online samenwerken en ons eigen ComputerPlan Business Cloud platform helpen wij onze klanten om dit te bereiken. Dit doen we met 45 experts die je advies, implementatie en support kunnen geven over onze Business Cloud, Office 365 en IT. Wij zijn de trotste ICT en ERP kennispartner van meer dan 1000 klanten. 

Microsoft Gold partner
ComputerPlan is al ruim 25 jaar partner van Microsoft, hierdoor hebben we de volgende statussen verkregen: Gold Cloud platform, Gold Datacenter, Gold ISV partner, Silver Cloud Productivity en Silver Small and Midmarket Cloud Solutions. Door deze standaard leveren wij consultancy, support en producten op een hoogwaardig niveau om uiteindelijk succesvolle implementaties bij klanten op te leveren.

Gerenommeerd partner netwerk van professionals
Ook is ComputerPlan gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers als Exact Software, HP, Sumatra Software, Scan Sys, Orbis Software, Spotler en Eddon.

Advisie
Sinds januari 2019 is ComputerPlan onderdeel van Advisie, samen zijn wij dé one-stop-shop voor Exact en Microsoft oplossingen. Advisie is de enige Exact Platinum partner van Nederland. Meer informatie over Advisie.

 Meer weten over ComputerPlan. En meer over onze visie en missie.
Lees meer over onze kennis en expertise in onze ComputerPlan blogs.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.