Cognizant

Business Consulting, IT Infrastructure, Outsourcing Services

Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een wereldwijd toonaangevende dienstverlener die klanten helpt hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Cognizant heeft zijn hoofdkantoor in de VS, staat in de Fortune 500-lijst op nummer 195 en wordt gezien als een van de meest bewonderde bedrijven ter wereld. Lees meer over hoe Cognizant organisaties begeleidt bij het bereiken van digitaal leiderschap op www.cognizant.com of volg ons via @Cognizant.Cognizant is een wereldwijd opererende dienstverlener op het gebied van consultancy, IT, BPO en digitale transformatie. Het bedrijf heeft wereldwijd 260.000 medewerkers (per einde 2017) en meer dan $14 miljard omzet. 

Cognizant heeft een NASDAQ-100 en S&P 500-notering en is verder genoteerd in de Forbes Global 2000 en Fortune 500 (nummer 195). De organisatie behoort hiermee tot de snelst groeiende bedrijven in de wereld. In de Benelux zijn er hoofdvestigingen in Amsterdam, Schiphol-Rijk (datacenter operations), Eindhoven en Brussel. Cognizant heeft haar succes te danken aan een sterke focus op klanttevredenheid, technologische en digitale innovatie met diepgaande industrie- en bedrijfsproceskennis. 

 Het afgelopen jaar heeft Cognizant in New York, Amsterdam, London en Melbourne vestigingen geopend van het Cognizant Collaboratory als digitale innovatie centra en tevens een Digital Studio in Amsterdam. In deze fysieke locaties worden samen met klanten en partners gewerkt aan innovatieve digitale oplossingen en het schalen daarvan. 

Cognizant heeft tevens recent overnames gedaan ten behoeve van sterke groei in digital agency compententies, zoals Mirabeau in Nederland, Zone in de UK, Idea Couture in Canada and Netcentric in Zwitserland. 

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.