Brunel

IT Solutions

De digitale transformatie heeft ertoe geleid dat IT als strategische pijler bijdraagt aan de continuering, ondersteuning en uitbreiding van uw business. Brunel is uw partner in IT. U wordt ontzorgd doordat wij de juiste vertaling maken van uw bedrijfsdoelstellingen naar de benodigde IT-voorzieningen. Ons doel is om bij te dragen aan uw succes door IT-voorzieningen te laten meegroeien met de wensen en behoeften van uw organisatie en de eindgebruikers. Om dit waar te maken investeren en werken wij met de nieuwste technologieën en ervaren IT-specialisten. Onze specialisten beschikken over de technische kennis die nodig is om een voorspelbare IT-voorziening te realiseren, maar ook om innovatie te begeleiden. Onze dienstverlening bestaat uit Projecten & Consultancy, Insourcing en Managed Services.

  • Insourcing: Bedrijf strategische keuzes kunnen ertoe leiden dat de regie over kritieke functies en processen (voorlopig) in huis gehouden wordt. De keuze voor Insourcen van IT-beheer biedt de mogelijkheid om uw interne expertise elders in te zetten. Brunel begrijpt dit. Het ontzorgen van onze klanten door het bieden van continuïteit is de kern van onze dienstverlening. Om deze continuïteit te borgen biedt Brunel uit haar vaste kern een team van specialisten die het IT-beheer voor u uitvoeren. Samen met u stemmen wij de dienstverlening op maat af, waarbij flexibel op en af geschaald kan worden. Met meer dan 750 IT-specialisten in dienst bij Brunel, hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw capaciteitsvragen. Deze dienst bieden wij aan in een resultaatverplichting met SLA.

  • Brunel Managed Cloud Services: De toenemende digitalisering heeft ertoe geleid dat geavanceerde bedrijf technologieën een hoger niveau van operationele efficiëntie gecreëerd hebben en behoeften en verwachtingen van gebruikers hierin meegroeien. Om hier als organisatie flexibel in mee te kunnen bewegen is het (gedeeltelijk en/of geleidelijk) onderbrengen van uw infrastructuur, werkplek en/of applicaties in de cloud een logische keuze. Brunel biedt advies en mogelijkheden voor een passende cloud strategie voor uw organisatie. Met mogelijkheden in public, private en hybrid, bent u verzekerd van een schaalbare, veilig en stabiele IT-voorziening, passend bij een toekomstbestendige IT-strategie.

  • Consultancy & Projecten: Van ICT-vraagstukken met betrekking tot Microsoft, VMware of Citrix tot het bepalen van een cloud strategie en het implementeren van uw cloud: onze specialisten adviseren u graag bij het maken van tactische en strategische keuzes voor uw IT-infrastructuur. Wij maken inzichtelijk wat de impact, kosten, beheersbaarheid, voor- en nadelen zijn, zodat u weet welke keuze de beste is voor uw organisatiebehoefte. De projecten die wij uitvoeren worden turn key opgeleverd.