iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Blisss

Samen, stapsgewijs, succesvol!

In 2006 begon een start-up vanuit de Radboud Universiteit, die inmiddels is uitgegroeid tot een modern softwarebedrijf met een sterke focus op bedrijfskunde. Blisss biedt zelfontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal om klanten in verschillende deelmarkten, waaronder groothandel en productie, te ondersteunen. Als trotse Microsoft Gold Partner werken we vanuit Nijmegen om bedrijven te helpen succesvoller te zijn.

Bij Blisss Software geloven we in het bieden van simpele en zeer effectieve softwareoplossingen om bedrijven te ondersteunen in hun succes. Onze missie is om onze klanten te voorzien van verrassend goede adviezen en bijbehorende software om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Onze opdrachten omvatten een scala aan effectieve app-oplossingen, waarbij we klanten in korte tijd kunnen ondersteunen, tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV. Bij Blisss hanteren we een goed doordachte projectaanpak.

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.