iSourcing Hub LIVE! #5 komt er aan! Praat mee over Trends, Partnerships en Kennisdeling! Klik hier om deel te nemen aan het event.

Bechtle direct B.V.

Bechtle: De toekomststerke IT-partner.

Verbonden, ervaren, ondernemend – toekomststerk!
Met een 40-jarige geschiedenis van toekomstgerichte IT is Bechtle een toonaangevende, belangrijke speler op de Europese markt voor IT-services.
 
Bechtle combineert een uitgebreide online shop met een vriendelijk menselijk gezicht naar onze klanten en het end-to-end serviceaanbod van onze IT-systeemhuizen en onze 96 compentence centra. In Nederland, Europa en wereldwijd via de Global IT Alliance (GITA)! We zijn nooit meer dan een steenworp afstand verwijderd van onze B2B- en B2G-klanten en sturen altijd onze missie om hun succes te bevorderen.
 
Bechtle creëert toekomstgerichte IT-architecturen variërend van traditionele infrastructuurontwerpen tot digitalisering, de cloud, moderne werkplekconcepten, beveiliging en as-a-service-modellen.
 
Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we de volledige IT-levenscyclus dekken, inclusief slimme financieringsoplossingen en professionele remarketing van hun gepensioneerde IT. De toekomst is immers gebouwd op wat we vandaag doen. Daarom zoomen we niet alleen in op toekomstgerichte IT-oplossingen, maar behouden we ook het grotere geheel met een robuuste duurzaamheids- en klimaatstrategie.

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.