Basefarm

Shaping Tomorrow's IT Solutions Today

De Basefarm Group is een Europese Managed Service Provider. Wij creëren marktleiders door de belangrijkste competenties voor digitale transformatie (big data, cloudcomputing en gegevensbeveiliging) te integreren in één serviceaanbod. We bieden een compleet leveringsmodel (van idee tot kabel), inclusief strategisch advies, implementatieprojecten en infrastructuurdiensten met geïntegreerd management voor elke cloud. Sinds onze oprichting in Scandinavië in 2000 is ons team verder gegroeid en telt nu meer dan 500 van de beste Europese ingenieurs en adviseurs in Noorwegen, Zweden, Nederland, Duitsland en Oostenrijk. 

Wij zijn een Noord-Europese Managed Service Provider voor bedrijfskritische IT. Wij beheren IT-oplossingen en voeren deze uit op cloudplatforms die het beste aansluiten op uw behoeften. Wij hebben 17 jaar ervaring met het beheren van onlineoplossingen en helpen onze klanten met het realiseren van hun digitale ambities.

In juni 2017 heeft Basefarm The unbelievable machine company overgenomen, de toonaangevende dienstverlener voor Big Data, cloud en managed cloud-diensten in Duitsland en Oostenrijk. Met de overname voegt Basefarm Big Data Analytics en operationele services toe aan haar diensten. Het ondersteunen op strategisch en analytisch niveau worden gekoppeld.

Wij zorgen voor veilig beheer van uw systemen, applicaties en cloudgebaseerde infrastructuur. Dankzij ons integrale operationele concept voor services die worden uitgevoerd op onze platforms en in openbare clouds, heeft u één outsourcingpartner als aanspreekpunt, ook wanneer u de mogelijkheden van de cloud benut. Wij zijn uw lokale hybrid-cloudprovider die u de perfecte balans biedt tussen co-locatie of privé- en openbare clouds.  

 


Meer informatie over al onze services vindt u hier.

Stabiliteit voor digitaal concurrentievermogen

Het woord 'digitaal' staat in onze genen geschreven, omdat wij zijn opgericht om optimaal gebruik van internet te ondersteunen. Wij hebben uitvoerige kennis van cloudtechnologie en applicatiebeheer. Als strategisch partner voor talloze e-commerce, financiële en openbare organisaties zorgen wij voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op het ontwikkelen van een superieure digitale klantervaring.

Proactief samenwerkingsverband

Onze experts hebben allemaal één ding gemeen: ware toewijding om onze klantoplossingen steeds beter te maken. Onze innovatie en ontwikkeling zorgen ervoor dat u de mogelijkheden van digitalisering in uw markt volledig kunt benutten. U krijgt uw eigen klantteam, dat uitvoerige kennis van uw oplossing heeft en samen met uw ontwikkelingsteam werkt aan het testen en implementeren van nieuwe code om een snelle time-to-market te realiseren.

 

Hechte samenwerking

Om 100% beschikbaarheid en beveiliging van uw services te realiseren en tegelijkertijd met flexibele methoden te werken om digitaal voordeel te behalen, is een goed begrip van uw bedrijf en uw IT-oplossing vereist. Wij zijn van mening dat dit het beste kan worden gerealiseerd met onze lokale serviceteams vanuit onze vestiging in Oslo, Stockholm of Amsterdam, waar uitvoerige kennis van uw oplossing aanwezig is en expertise beschikbaar is wanneer u die nodig heeft.

Het is ons doel om onze klanten met superieure technologische oplossingen succesvol te laten zijn. Bij Basefarm zijn wij ervan overtuigd dat mensen en technologie hand in hand gaan en dat klantenservice cruciaal is voor uw welslagen. Basefarm is als beste beoordeeld op het gebied van servicemanagement in het Whitelane-onderzoek. 

Wij zijn ISO 27001-gecertificeerd en voldoen aan PCI DSS-niveau 1. Wij hebben een toegewijd en lokaal beveiligingsteam (Security Incident Response Team) dat 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat is en wij zijn lid van de wereldwijde beveiligingsorganisatie First.org. Meer informatie over de nadruk op beveiliging.

ONZE GESCHIEDENIS

Basefarm is opgericht en heeft zich ontwikkeld in Noord-Europa. Wij zijn opgericht in het jaar 2000 om optimaal gebruik van internet mogelijk te maken. Het woord 'digitaal' staat in onze genen geschreven. De basis van onze onderneming is nog steeds dezelfde als 17 jaar geleden; een bedrijf in particulier eigendom, transparant, eerlijk en met een platte organisatiestructuur.

In de afgelopen tien jaar zijn wij gegroeid en hebben wij onze organisatie steeds verder ontwikkeld om managed services op enterpriseniveau en oplossingen aan bedrijven te verkopen. Hiervoor hebben wij aanzienlijk geïnvesteerd in operationele systemen en tools, datacenters, netwerken, beveiliging en complexe oplossingen. Maar het belangrijkste is waarschijnlijk wel dat wij het proces en kwaliteitskader hebben verfijnd en in werknemers hebben geïnvesteerd. Er werken nu bijna 400 experts in Noorwegen, Zweden en Nederland.

Basefarm Group bestaat uit drie bedrijven, Basefarm AS (Noorwegen), Basefarm BV (Nederland) en Basefarm AB (Zweden). Basefarm AB en Basefarm BV zijn voor 100% in handen van Basefarm AS. ABRY Partners is de grootste aandeelhouder met een participatie van 90%, terwijl 10% in handen is van het management en de werknemers van het bedrijf. Basefarm heeft een financieel gezonde positie dankzij haar hoofdaandeelhouder ABRY Partners in combinatie met onze jarenlange positieve resultaten.

ONZE WAARDEN
Onze waarden zijn in al die jaren hetzelfde gebleven en vormen een integraal onderdeel van alles wat we doen. Hoe wij werken, hoe wij samenwerken, hoe wij complexe IT-uitdagingen aangaan en hoe wij met onze collega's omgaan.

Vaardig
Met onze technische expertise en professionaliteit nemen wij volledige verantwoordelijkheid voor de zakelijke behoeften en vereisten van onze klanten.

Toegewijd
Wij geven om de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en zetten ons maximaal in om het hoogst haalbare kwaliteitsniveau te realiseren. Wij krijgen energie van nieuwe uitdagingen.

Hecht
Wij werken hecht samen met onze klanten en begrijpen zeer goed wat hun behoeften zijn. Samen zorgen wij voor de toekomstige ontwikkeling van de oplossingen.

Constructief
Wij zijn oplossingsgericht en constructief. Wij richten ons op oplossingen in plaats van problemen. Met onze systemen en gestructureerde aanpak zorgen wij voor stabiliteit en efficiëntie.