Axoft IT & Telecom B.V.

Werkt en communiceert beter!

Axoft IT & Telecom B.V. 

Als full service dienstverlener op het gebied van IT en Telecom kunt u maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. Wij verschaffen u helder inzicht, houden rekening met de reeds door u gedane investeringen en daar bouwen wij pragmatisch op voort. Axoft verbindt en is altijd dichtbij. Onze veelzijdige specialisten kennen uw branche, spreken uw taal en staan met raad en daad voor u klaar.Axoft, de IT- en Telecompartner die uw taal spreekt 
 
Sinds de start in 1994 biedt Axoft geïntegreerde totaaloplossingen op het gebied van (data) communicatie (IT & Telecom) waarmee we organisaties volledig ondersteunen bij de primaire bedrijfsprocessen.
U wenst beschikbaarheid, beheersbaarheid en gebruiksgemak? Het team van Axoft helpt u vooruit met toekomst vaste IT- en telecomoplossingen. We leven in een dynamische wereld waarin tegenwoordig alles en iedereen met elkaar verbonden is. De urgentie om data veilig en snel te kunnen delen, is groter dan ooit. Dat vraagt om een proactieve sparringpartner met kennis van zaken. 
 
Wij hebben alle disciplines voor u onder één dak verzameld en u bent dus bij ons aan het juiste adres voor: 
•           Advisering
•           KPN infrastructuur oplossing(en)
•           Vaste en mobiele telefoniediensten
•           Internetverbindingen 
•           Volledig of gedeeltelijk uitbesteden van uw IT
 
Voor het totale portfolio geldt dat we getraind en geautoriseerd zijn om dit te adviseren, te leveren, te implementeren en te ondersteunen. U bepaalt wat wij voor u mogen doen, als een van de weinige aanbieders in de markt biedt Axoft u een volledig one-stop-shopconcept. Wij zijn uw single point of contact en leiden alles voor u in goede banen. 
 
Voor ondersteuning, service en garantieafhandeling kunt u 24x7 terecht bij onze servicedesk en natuurlijk is uw vaste accountmanager altijd bereikbaar. Dat is de persoonlijke aandacht die u als relatie van Axoft verdient. 
 
Als full service dienstverlener op het gebied van IT en Telecom kunt u maximaal profiteren van de nieuwste technologische mogelijkheden. Wij verschaffen u helder inzicht, houden rekening met de reeds door u gedane investeringen en daar bouwen wij pragmatisch op voort. Axoft verbindt en is altijd dichtbij. Onze veelzijdige specialisten kennen uw branche, spreken uw taal en staan met raad en daad voor u klaar. 

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden