Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Bij AT&T brengen we het allemaal bij elkaar. We leveren geavanceerde mobiele diensten, next-generation TV, High-Speed Internet en slimme innovatieve oplossingen voor mensen en hun business. Dat is de reden waarom we zoveel investeren in de Telecommunicatie, Media en Technologie Industrie.


Snelle, superveilige en mobiele connectiviteit – naar alles op het internet, overal, op ieder moment, op elk apparaat- dat is wat ons drijft tot wie we zijn en dit komt tot uiting in onze missie: “Mensen verbinden met hun wereld, overal waar ze leven, werken en  spelen…..en dit beter doen dan alle andere bedrijven in de markt”.


Naast Amerika als thuismarkt biedt AT&T geintegreerde globale telecom oplossingen aan met als uiteindelijk doel ervoor te zorgen dat onze klanten hun eindklanten op de best mogelijk manier kunnen bedienen. We leveren geavanceerde diensten aan bijna 3.5 miljoen business klanten op 6 continenten en we zijn er trots op dat we een heel groot aandeel hebben aan klanten uit de globale Fortune 1000 lijst.Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.