Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Arvato

Arvato Systems - Empowering Digital Leaders

Arvato (> 70.000 mensen) een wereldwijde business process outsourcing (BPO) service provider en 100% dochter van Bertelsmann. Bertelsmann (>116.000 mensen) is in meer dan 50 landen vertegenwoordigd. Als onderdeel van Arvato is Arvato Systems een moderne system integrator met een sterke focus op ‘Digital Transformation’. We maken gebruiken van het technologische talent en expertise van meer dan 3.000 medewerkers in meer dan 25 landen wereldwijd.

Arvato Systems helpt en ondersteunt zijn klanten door het leveren van outsourcing van toekomstvaste (cloud) infrastructuren en applicatieve dienstverlening en BPO. Voor onze infrastructurele dienstverlening gebruiken wij onze eigen hoogwaardige datacenters waarmee wij onze klanten innovatieve en flexibele dienstverlening aanbieden. Applicatieve dienstverlening leveren wij in Nederland in de vorm van eigen ontwikkelde standaard software voor onze deelmarkten. Wij gebruiken technologieën van Microsoft, Oracle en SAP. Onze marktexpertise hebben wij onder andere in; utilities, health-care, fast moving consumer goods (FMCG), media en de publieke sector.

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.