iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Actabyte

IT beheer zonder zorgen. Expert op het gebied van Office 365 en CyberSecurity

Actabyte, dé IT-specialist voor innovatieve en veilige IT oplossingen.

In een wereld waarin alles digitaal is, kan technologie ons leven makkelijker maken. Maar dan moet het wel werken zoals het hoort. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd kunt rekenen op je computers, internetverbinding en andere technologieën. We helpen je graag om alles zo simpel mogelijk te maken, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je werk.

Waarom Actabyte?

  - 2 locaties in Nederland en 1 in België
  - Klantretentiepercentage van 97,9%
  - Ruim 22 jaar ervaring
  - Hoge klanttevredenheid dankzij onze hoog service niveau en klantgerichtheid.

Wat mag je van ons verwachten:

 
- Ondersteuning & beheer. Volledige ontzorging op IT en Telecom gebied
 - Vaste prijzen per medewerker per maand, geen verrassingen achteraf.
 - Sterke focus op (cyber)security
 - Actief onderhoud op afstand of op locatie
 - 24/7 Monitoring en bewaking van systemen en netwerk
 - Cyberbeveiligingsmaatregelen om spam, hackers en malware buiten te houden
 - Backup & Disaster Recovery oplossingen voor als er toch iets mis is gegaan
 - Vaste en mobiele telefonie voor goede bereikbaarheid.


- Online werkplek - Microsoft 365 - Cyber Security - Backup - Vaste & mobiele telefonie - Netwerk, Wifi & internet - Training en consultancy

Neem eens een kijkje op onze website:
https://actabyte.nl


Bij Actabyte geloven we in technologie die iedereen ten goede komt. Onze diensten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van verschillende soorten organisaties en sectoren. Of je nu een klein bedrijf runt, actief bent in de zorgsector, onderwijsinstellingen leidt, of een non-profitorganisatie vertegenwoordigt, wij hebben de juiste oplossingen voor jou. Naast ons IT dienstverlening leveren ook infrastructuurdiensten aan bedrijfsverzamelgebouwen. 


MKB/MKB+

Wij begrijpen dat technologie de kern vormt van de operaties van elke moderne onderneming, of je nu een klein of middelgroot bedrijf runt. Actabyte levert managed services die ervoor zorgen dat jouw IT-infrastructuur altijd soepel functioneert. We bieden oplossingen voor netwerkbeheer, dataveiligheid, cloudservices en nog veel meer, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf.


Zorg

In de zorgsector is de betrouwbaarheid en veiligheid van IT-systemen van essentieel belang. Of je nu een ziekenhuis, kliniek, of thuiszorgorganisatie runt, we bieden je op maat gemaakte technologieoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van gegevensbeveiliging en privacy. We zorgen ervoor dat je technologie altijd klaar is om te ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke patiëntenzorg.


Non-profitorganisaties

Voor non-profitorganisaties is elke euro belangrijk. We bieden kosteneffectieve IT-oplossingen die ervoor zorgen dat je de middelen die je hebt optimaal kunt benutten. Of je nu technologie nodig hebt om vrijwilligers te coördineren, donaties te beheren of gewoon om je dagelijkse activiteiten soepel te laten verlopen, we hebben een oplossing die bij je past.


Onderwijs

In de moderne onderwijsomgeving is technologie een krachtig hulpmiddel voor zowel docenten als studenten. Of je nu basisscholen, hogescholen of universiteiten leidt, wij bieden robuuste, veilige en gemakkelijk te gebruiken technologieoplossingen die de leerervaring verbeteren en het beheer van onderwijsinstellingen vereenvoudigen.


Bedrijfsverzamelgebouwen

Voor bedrijfsverzamelgebouwen bieden wij uitgebreide infrastructuurdiensten. We begrijpen dat een betrouwbare internetverbinding en een krachtig WiFi-netwerk van vitaal belang zijn voor de bedrijven die in je gebouw zijn gevestigd. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan deze behoeften te voldoen, zodat je je huurders de best mogelijke faciliteiten kunt bieden.


Of je nu in één van deze sectoren actief bent of in een andere sector, ons team van experts bij Actabyte is klaar om je te helpen met je technologische behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen ondersteunen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.