Actabyte

Actabyte, helpt bedrijven en non-profits met zorgeloze IT, Telecom en Security

Actabyte voorziet in duidelijke en betrouwbare IT en Telecom voor elke branche. Met jaren ervaring in het bouwen en beheren van betrouwbare IT en Telecom oplossingen is Actabyte de aangewezen partner voor jouw IT en Telecom

Waarom Actabyte?

 - Klantretentiepercentage van 98,9% 
 - Al ruim 20 jaar bieden we betrouwbare IT-ondersteuning en services aan bedrijven en non-profits
 - Hoge klanttevredenheid dankzij onze hoog service niveau en klantgerichtheid.


Onze diensten:
 - Ondersteuning & beheer. Volledige ontzorging op IT en Telecom gebied
 - Sterke focus op (cyber)security
 - Actief onderhoud op afstand of op locatie
 - 24/7 Monitoring en bewaking van systemen en netwerk 
 - Cyberbeveiligingsmaatregelen om spam, hackers en malware buiten te houden
 - Backup & Disaster Recovery oplossingen voor als er toch iets mis is gegaan
 - Vaste en mobiele telefonie voor goede bereikbaarheid.


Specialiteiten:

IT Business Solutions, Azure, Security Cyber ​​Risk Audits, Managed IT Services, Mobility, Datacenter en Servers, , Cloud Desktops, Aruba Networking, Datto Networking, Microsoft Office 365,  IT Support, IT-services, telefonie, printoplossingen, IT-projectbeheer, datamigratie, offsite back-up, Microsoft, HP, Apple, VMware, Sophos, zakelijke IT, Internet, Netwerk, Moderne werkplek.


Actabyte verzorgt alle automatiseringsbehoeften binnen het MKB, MKB+, Zorg, Non-Profit en bedrijfsverzamelgebouwen. Dit doen we door het leveren van totaaloplossingen, afgestemd op de bestaande en toekomstige wensen van onze klanten. Wij ontzorgen jouw IT-omgeving, zodat je je volledig kan richten op jouw bedrijf.

Onze specialisten werken met je samen bij het vaststellen, selecteren, installeren en ondersteunen van een oplossing die voldoet aan de gestelde doelstellingen. Onze specialisten helpen tevens bij het bepalen van mogelijkheden voor jouw bedrijf in de toekomst.

Naast dat Actabyte het volledige IT-beheer voor uw onderneming op zich kan nemen, werken we ook samen met IT-afdelingen in een zogenaamd Shared–Service principe. Met onze Managed Service ontlasten we dan uw IT-afdeling van bijvoorbeeld arbeidsintensieve en/of repeterende taken.

Ons doel is het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij onze klanten door effectieve inzet van IT-middelen, ongeacht de sector en grootte van de organisatie. Wij maken gebruik van IT-professionals met achtergronden in verschillende sectoren om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.