9altitudes

De Microsoft Dynamics 365 partner voor uw digitale transformatie

9altitudes is de toonaangevende ERP, CRM en Business Intelligence partner voor het realiseren van de digitale transformatie van dienstverlenende-, productie-, logistieke en ledenorganisaties.

9altitudes ondersteunt end-to-end digitale transformatieprojecten gebruikmakend van Microsoft Dynamics 365 en PTC oplossingen, verrijkt met branchespecifieke eigen oplossingen.

9altitudes is naast Nederland ook actief in België, Brazilië, Denemarken, Frankrijk, Portugal, Slovenië, Spanje en Turkije.

Bij 9altitudes helpen wij onze klanten door de inzet van cloud technology, data & insights, digitale innovatie en geïntegreerde oplossingen. Technologieën gebaseerd op het ruim bewezen en het volledige Dynamics 365 platform van Microsoft.

Hier worden de procesgebieden zoals Finance, Field Service, Supply Chain, Manufacturing, Sales en Marketing, Engineering en Business Intelligence mee ondersteund. Maar ook innovatieve gebieden zoals IoT (Internet of Things), AI (kunstmatige intelligentie) en low-code oplossingen gebaseerd op het Microsoft Power Platform komen hierin aan bod.


End-to-end digitale transformatieprojecten

9altitudes ondersteunt end-to-end digitale transformatieprojecten gebruikmakend van Microsoft Dynamics 365 en PTC oplossingen,  verrijkt met branche specifieke eigen oplossingen die eenvoudig met jouw organisatie mee schalen en ontwikkelen, waardoor je verzekerd bent van de juiste oplossing en de juiste partner voor de lange termijn.
 
Specifieke sectoren zijn bijvoorbeeld technische dienstverleners, professionele dienstverleners en ledenorganisaties. Processpecifieke oplossingen heeft 9altitudes bijvoorbeeld voor projectmatige productiebedrijven (complexiteit) maar ook voor seriematige productie of bijvoorbeeld voor zeer specifieke productieprocessen als productie op rol (tapijt, matten, kunstgras of folie). Daarnaast is 9altitudes actief in de sectoren groothandel en distributie van zware machines en in de e-commerce sector.

Microsoft Solution Partners & Inner Circle
9altitudes is wereldwijd één van de meest gerenommeerde Microsoft Solution Partners. 9altitudes maakt deel uit van de Microsoft Inner Circle. Lees het artikel.


Meer details
Meer details kun je ook vinden op iSourcingHub:


Of neem een bezoek aan de website van 9altitudes via onderstaande links.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.