iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

90NORTH

WAAROM DENKEN IN BEGRENZINGEN?

(Managed) ICT dienstverlening met een persoonlijk karakter


De 90NORTH groep levert strategisch advies, consultancy, implementatie en managed services op een range IT terreinen. We streven in al onze diensten naar een belangrijk centraal doel: het creëren van customer intimacy. Met u dus. Dit betekent concreet dat we een natuurlijk verlengstuk willen worden van uw eigen IT team. Zij moet te allen tijde weten dat advies, begeleiding, realisatie en beheer in handen is van vakkundige, maar vooral eenvoudig benaderbare (semi-)collega's. Mensen met kennis van zaken die zich niet verschuilen achter contracten en procedures, maar primair werken volgens het principe "guilty until proven innocent", waarde hechten aan transparantie en eindverantwoordelijkheid durven nemen. Alleen zo denken we een eerste traject om te kunnen omzetten in de lange termijn relatie waar we naar streven.


Onze bedrijven en hun expertise


Onze bedrijven specialiseren zich op de volgende terreinen binnen de IT: networking, low-code, support & servicedesk, werkplek, cloud(adoptie), security, detachering, sourcing en programma management. Zij bundelen dagelijks hun krachten  onder de 90NORTH vlag om organisaties te helpen met IT advies, oplossingen en bemensing.
                                     
                                               
                                    
                                                                                            Liever direct naar een van onze units? 
                                                              Ncubed     Bauhaus Artitech     IT RBLS     One Zero IT      Rvados      Sovitas

Wat klanten van ons vinden

Certificeringen
Voorbeeldcasesu vindt ze (en nog veel meer) hier.

Onze partners
Liever persoonlijk contact?

Tenslotte: ons DNA


Onze expertise mag divers zijn, ons DNA is dat niet: we delen een passie voor moderne technologie, koesteren onze ‘can do’ mentaliteit en stimuleren graag eigen ondernemerschap. Voor u betekent dat concreet dat we niet alleen adviseren, maar ook daadwerkelijk (helpen) uitvoeren en verantwoordelijkheid durven te nemen voor het eindresultaat. “Unlimiting IT” noemen we het zelf ook wel.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.