4Efficiency

Eenvoudig en Complex

Jouw partner voor software-oplossingen en development op maat. Daarnaast werken we met elk ERP-systeem, dus ook met dat van jou. 4EF levert consultancy, advies en specialistisch development in .NET en Progress, dus altijd het maatwerk dat jouw bedrijf nodig heeft. Daarnaast levert 4EF concrete producten.
 
Smartsheet
Smartsheet is de perfecte procesondersteuning. Grip op je processen, workflows en realtime inzicht in je projecten. Hiermee bespaar je tijd, kosten en dubbel werk, alles vanuit 1 portaal.
4EF is de enige platinum partner van Smartsheet in de Benelux. Wij bieden consultancy, leveren de licenties en verzorgen de implementatie. Daarnaast bouwen wij koppelingen om Smartsheet te laten communiceren met andere aanwezige systemen.
 
NiceLabel
De beste software voor labelprinting. De juiste informatie op al je etiketten. Eenvoudig etiketten opmaken en just-in-time printing. Eenvoudig een track & trace toevoegen. Met de software wordt de juiste printer aangestuurd. De software communiceert met de database voor het ophalen van de juiste informatie, en indien nodig bouwen wij een koppeling voor integratie.

Wil je meer zien van deze leverancier?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.