_ntcpation is opgericht om bedrijven en instellingen te helpen in de volgende positieve stap. Beter en meer soepel reageren op trends en patronen, zowel de kansen als de bedreigingen. We hebben in ons team twee kerncompetenties: toegepaste creativiteit en management consultancy. Wij hebben een sterk geloof dat er nog veel gewonnen kan worden op het gebruik en inzetten van de reeds binnen organisaties aanwezige kennis en expertise. Een van de belangrijke aspecten in onze werkwijze is dan ook het sterk verhogen van de participatie.
Op Digital hebben we het concept Digital Being geïntroduceerd. Digital Being bevat onze passie om samen met onze opdrachtgevers nog grote stappen voorwaarts te maken in het gebruiken van het veelal reeds aanwezige potentieel in de digital offering. Samen werken we aan meer balans op de assen leadership, business model, use en offering.
Daarmee staat Digital als een van de kerncompetenties centraal in het leveringsmodel.
Het werken, vernieuwen en groeien met behulp van partners of in eco-systemen neemt steeds verder toe. Het selecteren van partners en met name het succesvol laten zijn van partnerships is een speerpunt in onze dienstverlening,

Wil je meer zien van deze consultant?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.