Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

MutaBIT is een organisatieadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het inrichten van Demand Supply Organisaties.
Bijna alle middelgrote en grote organisaties hebben te maken met uitbestede IT-dienstverlening. Of het nu telefonie betreft, kantoorautomatisering, beheer van de IT-infrastructuur of de gehele IT-dienstverlening, outsourcingscontracten zijn er in vele soorten en maten. De ervaring is dat er veel tijd en geld wordt besteed aan het opstellen van het outsourcingscontract en dat nauwelijks aandacht wordt besteed aan het organiseren van de relatie met de externe IT-dienstverlener aan de ene kant en de organisatie van de IT-vraag richting de business aan de andere kant. MutaBIT heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van de IT-vraag (Demand Management) en het aansturen van de externe IT-dienstverlener (Supply Management).
MutaBIT heeft dan ook als pay-off:
 
Make your Demand and Supply Organisation work!
 
MutaBIT komt van het Latijn ‘mutare’: veranderen. Mutabit is het futurum, de toekomende tijd, en betekent ‘het zal veranderen’. BIT staat tevens voor het grensvlak van Business en Informatie Technologie, het werkgebied waar MutaBIT zich op heeft gefocust.

Wil je meer zien van deze consultant?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.