Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Buyers United

Wij zijn een landelijk dekkend netwerk van professionals in Best Value procurement, inkoop & supply chain. Sinds 2007 schakelen klanten ons in voor hulp bij het verbeteren van hun inkooporganisatie met het doel kosten te verminderen en de kwaliteit te verhogen.

Dit betekent dat we klanten ondersteunen bij hun streven naar ‘inkoopleiderschap’ en het verkrijgen van maximale toegevoegde waarde uit de toeleveringsketen. Wij brengen onze klanten substantieel betere inkoopprestaties en wij versnellen de professionalisering van hun inkooporganisatie, de inkoopstrategie, de inkoopprocessen en de inkoopmedewerkers.

Daarbij is onze aanpak pragmatisch en onze analyses en adviezen steeds gericht op het blijvend verlagen van uw bedrijfskosten door het verhogen van de efficiency: beter samenwerken, beter communiceren, betere afspraken maken, betere contracten en betere risicobeheersing.

Alle klanten geven na afloop altijd een positieve referentie. En daar mag u ons op afrekenen!”


Wil je meer zien van deze consultant?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.