Promax

Simple, secure and intelligent

Promax wil elke dag bijdragen aan het succes van haar klanten. Zij wil haar klanten helpen hun strategische doelstellingen te vertalen naar veilige, betrouwbare en intelligente oplossingen met als doel dat onze klanten kunnen excelleren. Net als vrienden die elkaar helpen en aan succes bouwen.

‘Simple, secure and intelligent’

… we believe technology should be simple, to enable you to outshine and enjoy your work to the max, anywhere, anytime, any place.
… we make sure your data and data traffic are safe and secure and you feel secure.
… we use intelligent solutions to help you make better decisions, see unknown opportunities and be smart like never before.


Met een kleine 50 betrokken en ervaren experts helpen wij u uw strategische doelstellingen te behalen. Promax is de missing link tussen de bestuurskamer en de ICT-afdeling; twee vaak gescheiden werelden met collega's die elkaars taal niet of onvoldoende spreken. Wij brengen ze bij elkaar en vertalen visie en strategie, middels een Alignment Scan (powered by Watson) naar een heldere roadmap en SMART ICT-projecten.


Promax realiseert strategische ICT-oplossingen die instellingen en ondernemingen helpen de organisatiedoelstellingen te behalen. Promax is een betrouwbare, deskundige en ondernemende partner die graag investeert in een langdurige en groeiende relatie met opdrachtgevers.

We zien vaak een wereld van verschil tussen beleidsmakers en de ICT'ers binnen een organisatie. Ziet de directie ICT vooral als kostenpost? Trapt de ICT-afdeling steeds op de rem bij ideeën? Botsen strategie en technologie? Lopen plannen vast in ondoorgrondelijke termen of vage vergezichten?

De hoogopgeleide specialisten van Promax maken de verbinding tussen directiekamer en ICT-afdeling; tussen visie en praktische ICT-toepassingen. We vertalen de doelstellingen van een organisatie naar een concrete projectkalender, die aansluit bij de ontwikkelingen in de branche en die van de organisatie zelf. We denken in oplossingen, niet in middelen. We zijn er voor de lange termijn, niet voor hit & run.