Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Vacature Junior Sales- en Accountmanager

Ben jij iemand die zichzelf snel nieuwe dingen eigen maakt, dan snap je in no-time wat ons platform zo waardevol maakt. Kan je dat met enthousiasme en vol overtuiging op anderen overbrengen, ben je commercieel gedreven en geef je niet zomaar op, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn iSourcing Hub: een start-up met een unieke en eigenzinnige propositie. Met ons B2B-matchingplatform brengen we vraag en aanbod bij elkaar voor een breed scala aan IT-onderwerpen. Een soort ‘datingsite’ dus, maar dan voor bedrijven en overheden. Ons platform groeit hard en daarom zijn we op zoek naar extra ondersteuning op sales en sales support.

Ben jij iemand die zichzelf snel nieuwe dingen eigen maakt, dan snap je in no-time wat ons platform zo waardevol maakt. Kan je dat met enthousiasme en vol overtuiging op anderen overbrengen, ben je commercieel gedreven en geef je niet zomaar op, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als junior sales & accountmanager lever je een significante bijdrage aan de groei van iSourcing Hub. Het werk is zeer gevarieerd en samen kijken we continu naar wat jouw kracht is, maar ook waar je jezelf verder wilt ontwikkelen.

We bieden je een uitdagende job met een marktconform salaris en doorgroeiperspectief, waarbij je veel ruimte krijgt om je werkzaamheden zelf in te richten om maximaal te presteren. Omdat ons bedrijf snel groeit, zijn er tevens volop mogelijkheden om op andere gebieden bij te springen of mee te kijken, waardoor je in korte tijd veel kan leren.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je verantwoordelijkheden zijn erg afwisselend en er is ruimte om in overleg je takenpakket en daarmee ook je perspectieven aan te passen.

Denk aan:

 • Onboarden van nieuwe klanten en verder ondersteunen van zowel nieuwe als bestaande klanten
 • Op strategisch niveau meedenken over sales en aangrenzende vakgebieden, zoals business development en (online) marketing.
 • Sales en relatieonderhoud bij bestaande klanten en gebruikers, inclusief (online) meetings, consultative selling via demo- en onboardingsessies en via user-support
 • Netwerken en verkennen van nieuwe mogelijkheden, creëren van nieuwe kansen en het binnenhalen van nieuwe klanten
 • Meedenken over het verder structureren en documenteren van interne processen
 • Meedenken over het verder schaalbaar maken van iSourcing Hub
 • Meedenken over hoe we het platform kunnen verbeteren
 • Optioneel: (online) marketingtaken die je zelf kan en wilt oppakken, in nauwe samenwerking met de marketingcollega

Ben jij de perfecte match voor ons?

Dan kan je van onderstaande punten flink wat afvinken:

 • Je hebt 1-3 jaar saleservaring
 • Je hebt affiniteit met marketing en snapt dat marketing en sales aan elkaar verbonden zijn
 • Je bent spontaan en werkt met enthousiasme;  dit pas je toe in klantgesprekken en het maakt jou niet uit wie er tegenover je zit
 • Je bent goed in het overtuigend pitchen van een verhaal
 • Je leert snel, je bent zelfstandig en je weet van aanpakken
 • Je bent oplossingsgericht, je ziet kansen en kan die ook verzilveren
 • Je kunt je verplaatsen in de klant, zo help je de klant én kan je beter verkopen
 • Je bent een teamplayer, staat open voor feedback en je bent stressbestendig
 • Je hebt een gezonde dosis humor en zelfreflectie
 • Je bent direct en eerlijk, je durft ook kritisch te zijn
 • Je hebt affiniteit met IT of platformen en je kan nieuwe dingen snel eigen maken
 • Je hebt analytisch vermogen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Waar je woont, maakt niet zoveel uit, maar ons nieuwe kantoor staat in Schiphol-Rijk (goed bereikbaar met OV). Thuiswerken behoort uiteraard tot de standaard mogelijkheden.

Opleidingsniveau

Hbo- of wo-werk- en -denkniveau (een opleiding in sales, marketing, communicatie, informatietechnologie, bedrijfskunde of bedrijfseconomie is een pre) met 1 tot 3 jaar werkervaring in de sales.

Over de werkgever

iSourcing Hub helpt bedrijven en overheden beter om te gaan met de steeds sneller veranderde IT-markt. Wij geloven dat veel nieuwe IT-oplossingen en technologieën een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld, maar om die kansen te benutten moeten partijen elkaar wel weten te vinden én elkaar de juiste vragen stellen. Ons platform helpt daarbij.

Ons businessmodel is compleet anders dan wat men in de IT-markt gewend is. Dat maakt ons werk uitdagend en tegelijkertijd bijzonder. We zien ons platform als een duurzame oplossing die beter werkt dan veel alternatieven en zelfs beter dan internetzoekmachines. Ons verdienmodel is transparant en we kunnen – in tegenstelling tot veel alternatieven – aantonen dat wij wél 100% onafhankelijk zijn. Wij verkopen of genereren geen leads, maar faciliteren

De vele honderden IT-leveranciers, IT-adviesbedrijven, eindklanten en (semi-) overheden vormen samen niet alleen een platform met vraag en aanbod, maar ook een actieve community die kennis en ervaring deelt en met elkaar meedenkt. Op die manier krijgen we ook veel waardevolle input over hoe we ons platform nog verder kunnen verbeteren. Dat past perfect in onze lean start-up aanpak en agile manier van werken. En zo wordt iSourcing Hub steeds verder verrijkt met nog meer partijen en nog meer data, waardoor het matchingalgoritme nog krachtiger en accurater wordt.

iSourcing Hub zorgt vaak voor verrassende matches. Onze klanten zijn zeer enthousiast over het platform en over hun matches, dit geeft ons enorm veel energie en ‘drive’ en dat is wat ons werk zo mooi maakt

Uren: 32 tot 40 uur per week
Dienstverband: fulltime, parttime

Vaardigheden

 • HBO- tot WO-niveau
 • Liefst 1 jaar werkervaring
 • Je beheerst Nederlands
 • Bij voorkeur beheers je Engels

Wat wij bieden

Salaris: € 2.000,- tot € 2.750,- per maand
Plus: opleidingen, laptop van de zaak, telefoon van de zaak, eigen parkeerlocatie, gezonde lunch, sportfaciliteiten, vrijdagmiddagborrel, winstdeling, vakantiegeld, flexibele werktijden, parttime mogelijk, auto van de zaak, thuiswerkregeling, bonusregeling

Reageren?

Stuur ons een korte (!) e-mail waarin je uitlegt waarom we zeker met je in gesprek moeten. Echt, een paar alinea’s is voldoende. Voeg ook een beknopt overzicht toe met relevante ervaring (een linkje naar LinkedIn mag ook, als je het daar goed hebt omschreven). Op basis van motivatie en achtergrond nodigen we z.s.m. een aantal mensen uit voor nadere kennismaking.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.