TCC The Computer Company

Jouw digitale transformatie is onze prioriteit

Jouw digitale transformatie is onze prioriteit

Toegevoegde waarde creëren, daar staat TCC The Computer Company voor. Door intensieve samenwerking verdiepen wij ons in jouw organisatorische behoeften. Vanuit technologisch oogpunt vullen wij deze met onze oplossingen in. Zo blijft er meer tijd over voor jouw organisatie om zich te focussen op haar bedrijfsdoelstellingen.

TCC geeft de juiste antwoorden, denkt mee vooruit en inspireert voor de toekomst
– John Wijnands, General Manager Finance and Administration, Kobelco Welding of Europe


TCC Toppers


Ons verhaal

TCC The Computer Company is in 1987 opgericht in Maastricht, Zuid-Limburg. In 2016 versterkten wij onze organisatie met Perfection Automatiseringen, gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant. Wij zijn een full-service ICT-dienstverlener die zich focust op het leveren van Managed Services. Ons doel is de klant op weg helpen naar de digitale transformatie. Met een team van zo’n 60 IT-professionals zijn wij dan ook een betrouwbare partner voor veel verschillende typen bedrijven.


Waarom TCC?

Daarom TCC


Wat is voor ons het belangrijkst?

Nauwe samenwerking met onze klanten. Daarom streven wij dagelijks naar het implementeren van oplossingen die aan al de behoeftes voldoen. Wij zorgen voor orde in de chaos van het complexe IT landschap. Daarnaast verzorgt TCC The Computer Company een breed aspect aan Business Solutions, vanuit beide vestigingen.

Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Door jarenlange relaties met onze leveranciers en partnerships met technologische innovators bieden wij de meest moderne oplossingen. Onze collega’s breiden voortdurend hun kennis uit en zijn gecertificeerd in alle relevante technieken.

Met intensieve samenwerking verdiepen wij ons in jouw organisatorische behoeftes. Vanuit technologisch oogpunt vullen wij deze behoeftes in. Zo blijft er meer tijd over voor jouw organisatie om zich focussen op de bedrijfsdoelstellingen.


Per branche een betrouwbare aanpak

Hoe kunnen we jou van dienst zijn?Oplossingen voor een optimale ICT-omgeving

(view our - Specific Overview - Moderne Werkplek)
(view our - Specific Overview - Toekomstbestendig Netwerk)
Onze OplossingenERP Bedrijfssoftware

(view our - Specific Overview - ERP Bedrijfssoftware)
ERP by ExactOnze Partners

Al jarenlang hebben we bij TCC The Computer Company een trouw en uitgebreid partnernetwerk. Een zorgvuldig samengesteld netwerk om jou als klant de beste services en adviezen te bieden.
Onze PartnersCertificeringen

TCC The Computer Company beschikt over een aantal certificeringen. Deze certificeringen worden door externe partijen periodiek geaudit.


Neem contact met ons op

Contactpersonen

Tom Herberighs
Berry Roemgens

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.