Simtech Consulting

It's all about the customer

Kwaliteit

Simtech is dé beste specialist en partner wat betreft IT-migraties, optimaliseren en managed services. Voor zowel on-prem als cloud IT-architectuur en -infrastructuur zijn we met sterke IT-professionals in staat om migraties op te leveren zoals we vooraf aangeven.

Passie voor technologie

Meer dan 20 jaar IT-ervaring combineren we met een natuurlijke drive om doorlopend te ontwikkelen en technologische kennis op te bouwen. Inmiddels zijn we een erkende en gewaardeerde partner voor onze klanten, waarbij het essentieel is om te vernieuwen en blijven innoveren.

Probleemoplossend vermogen in IT

Klanten zijn altijd in beweging en doordat we op de hoogte blijven van innovaties, helpen we hen om de meest relevante IT-oplossingen te realiseren. Door oprechte interesse te koppelen aan analytische skills creëren we betrokkenheid en samenwerking aan structurele oplossingen en projecten. Hierdoor zijn Simtech IT-professionals beter in staat om continu te anticiperen op actuele thema’s voor en bij klanten.

Simtech People's DNA - Nieuwsgierig met pragmatisch vermogen

Simtech is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling in IT en bewust van het feit dat we altijd te gast zijn bij de klant. Autonoom en zelfverzekerd, echter altijd beleefd en met volledige onderbouwing om juiste keuzes te maken met en bij klanten.

Simtech IT-Professionals

Creatief en pragmatisch – kunnen stoppen & bijsturen indien nodig – vraagt ook om een positieve houding van durf en nederigheid tegelijk, in de zin van: luisteren naar feedback en er werkelijk mee aan de slag gaan.
Gedreven en gefocust op het resultaat. Simtech IT-professionals zijn goed geïnformeerd en enthousiast om de meest relevante IT-oplossingen te realiseren. Altijd gericht op bedrijfswaarde voor klanten.

Wij ontwikkelen duurzame relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden met onze klanten.Uw uitdagingen op het gebied van werving, ontwikkeling en behoud van personeel worden onze uitdagingen. Wij zijn vastbesloten om zelfs de moeilijkste functies en projecten te helpen

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.