Proact

Delivering Business Agility

Proact is een onafhankelijke Europese datacenter- en clouddienstenprovider. 

Door het leveren van flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en -diensten, stelt Proact bij haar klanten de risico’s en kosten te verlagen en tegelijkertijd hun flexibiliteit, productiviteit en efficiëntie te vergroten. 

Wereldwijd zijn meer dan 5.000 projecten succesvol afgerond, hebben momenteel meer dan 3.500 klanten voor Proact gekozen en wordt 100 petabyte aan informatie in de cloud beheerd. 

De digitale transformatie zorgt ervoor dat accountants van klanten steeds meer aandacht vragen voor risico’s op het gebied van bedrijfscontinuïteit. 
Proact heeft het afgelopen jaar veel disaster recovery diensten geïmplementeerd; onder andere bij een groot Nederlands mediabedrijf en verschillende woningcorporaties. Daarnaast ziet Proact veel vraag naar haar security services.
Proact heeft ruim achthonderd medewerkers in dienst, verdeeld over vijftien landen in Europa en Noord-Amerika. Het moederbedrijf, Proact IT Group AB, is opgericht in 1994 en staat sinds 1999 genoteerd aan Nasdaq Stockholm (PACT).