PeopleWare

Powered by Dedication!

Pragmatisch, persoonlijk en professioneel
PeopleWare is een IT Service Provider gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-infrastructuren. Onze aanpak is pragmatisch en professioneel, maar vooral persoonlijk. PeopleWare - Powered by dedication.

Beste van Nederland
PeopleWare is door Giarte verkozen tot beste End User Support serviceprovider 2017-2018 van Nederland. Lees hier meer.

Van detacheerder naar volwaardige IT Service Provider
Meer ​dan 12 jaar geleden startte PeopleWare als ICT-detacheringsbureau. Inmiddels is PeopleWare uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener met honderden klanten verspreid over de Benelux. Wij leveren diensten op het gebied van: - ICT-infrastructuren​ - ICT-outsourcing​ - Cloud-oplossingen​ - SharePoint ontwikkeling​ - ICT-detachering​

​​​Grote IT-organisatie met een menselijk karakter ​
Wij leveren een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, hiermee zijn wij voor honderden organisaties een belangrijke business-partner. Een menselijke aanpak zit verankerd in de kern van onze organisatie, hiermee bouwen wij aan duurzame langetermijnrelaties. ​Dit merkt u aan alle facetten van onze dienstverlening, van de gesprekken met onze account- of servicemanagers tot​ het contact met onze servicedesk bij problemen.

Beste van Nederland
PeopleWare is door Giarte verkozen tot beste End User Support serviceprovider 2017-2018 van Nederland. Lees hier meer.

Klanten
PeopleWare bedient een breed scala aan klanten. Bekende en minder bekenden organisaties hebben hun IT-organisatie aan ons uitbesteed. Een kleine selectie: Sony Europe, Mercedez Benz Nederland, Engie, Aveco de Bondt, Meijburg, Yamaha, FMO & Jumbo Shipping.

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid Algemene voorwaarden