PEAK-IT

Your business is our priority

Beheer en Support zit in de genen van PEAK-IT. Wij hebben onze processen zo ingericht dat onze geleverde kwaliteit van hoog niveau is. Hiermee kenmerken wij onze flexibiliteit, innovatiekracht en ondernemersmentaliteit.
 
Sinds 2005 zijn wij daarom dé ICT Business Partner op het gebied van support, co-sourcing, outsourcing en projecten.

Wilt u meer weten, neemt u dan rechtstreeks contact op met uw contactpersoon of met PEAK-IT via telefoon: +31 (0)88 1304500, email
info@peak-it.nl of bezoek onze website www.peak-it.nl 


PARTNERSHIP
Wij geloven niet in een klassieke klant/leverancier verhouding, maar in daadwerkelijk partnership tussen de twee (ICT) organisaties, waarbij een nauwe samenwerking voorop staat. Gebruikerstevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel als het gaat om de samenwerking. Tevreden gebruikers zijn productieve gebruikers en alleen zij dragen optimaal bij aan de bedrijfsdoelstellingen van organisaties.
 
YOUR BUSINESS IS OUR PRIORITY
Wij streven ernaar om gezamenlijk te innoveren en besparingen door te voeren. Alleen dan is het mogelijk effectiviteits- en efficiëntieslagen, met behoud van kwaliteit, te behalen. Vanuit onze visie en missie geloven wij in een structurele oplossing. Vernieuwing en innovatie binnen een ICT omgeving zijn daarbij essentieel. 
 
In een veranderend IT landschap, waar continu meer wetten en regels komen, is het fijn om een partner te hebben die niet alleen met je meekijkt en groeit maar ook over up-to-date kennis beschikt en zorgt dat de dienstverlening van een constant niveau is. Bij PEAK-IT staat deze samenwerking en toewijding bovenaan. En omdat wij activiteiten namens onze klant uitvoeren kunnen we met onze ISO 9001:2015 en ISAE 3402 type II certificering aansluiten op de wettelijke vereisten van o.a. SOX.