NIRI-IC

Nederlandse bedrijven helpen bij het leveren van innovatieve software

Al meer dan 18 jaar helpt NIRI bedrijven bij het op de markt brengen van innovatieve softwareoplossingen. Met 25 man personeel zijn we niet te groot om een zeer persoonlijke communicatie te hebben, maar toch groot genoeg om meer aandachtvergende projecten aan te nemen. We kunnen over het algemeen alle opdrachten zelf aan of schakelen ons lokale netwerk in.

Al vanaf het prille begin is NIRI actief op de Nederlandse markt, waar we op business, cultureel, kwaliteit en financieel gebied partners zijn met Nederlandse bedrijven. Met dezelfde tijdzones als in de rest van Europa en Engels sprekend personeel, directe en eerlijke communicatie, bieden wij hetzelfde niveau van service als Nederlandse bedrijven.

Graag beantwoorden wij al uw vragen!
 

Het begin

NIRI intelligent computing is gestart in 2006 door Dr. Marko Smiljanic, hij heeft in Nederland gestudeert en een PhD van de Universiteit van Twente behaald, waarna hij is teruggekeerd naar Servië om vanuit daar de wereld van software development te veroveren.
 
 
Wat wij kunnen

 NIRI ontwikkelt software met een groeiend scala aan technologieën. Voor de backend ligt onze sterkste ervaring in Java, maar we "spreken" ook Kotlin, Node.js en Python. Voor de frontend dekken we alle populaire technologieën: React, Angular en Vue.js.
 


References
 
Onze grootse klant is WCC Group B.V. uit Utrecht waar wij nauw mee samenwerken al sinds 2006 en waar we de meeste "standaard" software modules en applicaties hebben gebouwd. Naast het bedrijf WCC werkt NIRI ook samen met andere Nederlandse bedrijven zoals EyeQuestion in Elst, KEEN Integrations in Arnhem. NIRI heeft ook samengewerkt met ARS Traffic & Transport Technology BV in Den Haag.
Bekijk alstublieft onze Clutch beoordelingen.Business environment
 
Wij bevinden ons in Niš, Servië - een universiteits stad met meer dan 300.000 inwoners. Niš heeft een lange engineering traditie. In de laatste 20 jaar is deze markt drastisch gegroeid en blijft groeien.
NIRI is een actief lid van NiCAT (www.ni-cat.org), een cluster van hightech bedrijven, wat het
mogelijk maakt om grotere teams te vormen voor multidisciplinaire projecten.

Business models 

Wij staan open voor alles wat logisch is voor beide partijen.


Klein beginnen maar groot denken is de beste manier om een langdurige samenwerking te starten en te behouden. Vooral bij innovatieve projecten.

Wij verheugen ons op jullie aanvragen?

Bedrijfsnaam en registratie
 
NIRI 4NL Research and Development Ltd.
Address: Djerdapska 67A, 18108 Niš, Serbia
Serbian Business Register ID: 20889730
BTW: 107884333
 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.