MyBit Group

Veelzijdige partner die waardengedreven maatwerksoftware ontwikkelt

Stevige ambities vragen om solide software. En moderne bedrijfsvoering om waardengedreven IT. Wij vinden verantwoord digitaliseren net zo vanzelfsprekend als toekomstbestendig digitaliseren. Wij leveren technologische oplossingen die dienstbaar zijn aan ambities én gebruikers. Oplossingen met het oog op morgen én het oog op mensen. Software die net dat beetje meer heeft.

Met de MyBit Group beschikt u ook over meer kennis en ervaring: die van een breed pallet van specialistische expertises. Een passend multidisciplinair team gaat als één partner voor u aan de slag. Wat de organisatie krijgt, is meer dan het beste antwoord op het vraagstuk. Want wij zitten niet vast aan technieken, software of leveranciers. En uw organisatie dus ook niet. De optimale oplossing staat voorop. Omdat de opdrachtgever voorop staat. Samen met haar waarden en ambities.

Voor onze opdrachtgevers doen we dus meer dan een beetje meer. Omdat we weten dat uw software zoveel meer voor de organisatie, gebruikers en klanten betekent.


De MyBit Group is specialist in Custom Software Development. Bijzonder daarbij is dat we ‘stack-agnostisch’ ontwikkelen: we beperken ons niet tot gebruik van enkele specifieke technieken. De verschillende geografische kantoren van de MyBit Group zijn kwalitatieve uitblinkers in uiteenlopende technische stacks.

Hierdoor bezit de MyBit Group op het hoogste kwaliteitsniveau een breed scala aan specifieke vakbekwaamheid. Het geheel zorgt dat we bekwaam zijn in het bedienen van opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector met een breed pallet van technieken. Bovendien zorgen we met onze 300+ medewerkers dat continuïteit in de dienstverlening altijd is geborgd.

We zijn actief in 6 belangrijke maatschappelijke sectoren: Energie & Circulair, Onderwijs, Zorg & Lifestyle, Media & Entertainment, Overheid en NGO's.

We werken voor klanten als Ministerie van VWS, KLM, RTL. NPO, Pathé, Post-NL, DPG, BNR, NotuBiz, Vitens, NRG en nog veel meer.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.