MEOS it.

Next level IT-beheer

MEOS it. is een no-nonsense IT-bedrijf. Wij regelen dat IT het gewoon doet, altijd en overal, zonder zorgen.

.

Wij houden van IT. Samen met onze klanten zorgen we voor stabiele, efficiënte en veilige IT-infrastructuren. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning, het complete IT-beheer, advies of alleen de beveiliging, wij doen altijd wat we afspreken en ondersteunen zo jouw bedrijfsdoelen. 


IT-diensten & oplossingen
 
IT-consultancy                      ✔ Migratie                                Hybride werken
IT-beheer                              ✔ Werkplekbeheer                  Microsoft 365
IT-outsourcing                      ✔ Clouddiensten                     ✔ Digitale werkplek
IT-security                             ✔ VoIP                                       Smart Hands
IT-support                             ✔ Trainingen                            IT Health Score

“Goede kantoorautomatisering levert niet alleen winst op, het maakt ook je werk plezieriger en efficiënter.” 

Deskundig advies bij complexe IT-vraagstukken
Wij denken mee over het inrichten van (thuis)werkplekken, hoe om te gaan wanneer je ontevreden bent over je huidige leverancier, het meest geschikte datacenter, clouddiensten, migratie en beheer. Maar het kan ook zijn dat je eerst een ‘second opinion’ wilt, zoals bijvoorbeeld over de inrichting of beveiliging van je netwerk. Wij zijn de partner die je aan de hand meeneemt wanneer je het even niet meer weet.

Branche-expertise
Omdat elk bedrijf toch echt anders is, adviseren wij op maat. Verschillende branches hebben verschillende eisen, daar weten wij alles van. Zo kunnen we putten uit bijna 25 jaar ervaring om het juiste pakket samen te stellen. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen zodat we zeker weten dat het, ook financieel, bij jouw organisatie past.

Hoe veilig doe jij IT? 
Met het ontwikkelen en continu verbeteren van IT-securitydiensten - MEOS Secure it. - beschermen wij onze klanten tegen verschillende cyberdreigingen. Zo beschikken we over een zelfontwikkelde methode om ransomware-aanvallen zeer vroeg te voorkomen, hebben we in-house een team met ethical hackers voor een scherpe ‘pentest’ en hebben we een Security Operations Center (SOC) ingericht, van waaruit wij de beveiliging van onze klanten 24 uur per dag kunnen monitoren.

.
Outsourcen, overstappen of migreren?  
Dat doe je natuurlijk niet zomaar. Bedrijfsgroei, een ander businessmodel of ontevredenheid zorgen voor een situatie waar verandering vereist is. Wij begrijpen dat IT uitbesteden, verhuizen naar een andere beheerder, de cloud of het vernieuwen van hard-/software een grote impact heeft op de organisatie. Het is dan fijn wanneer je een partner hebt die met je meedenkt en aan de hand meeneemt. 

Ons implementatieteam bestaat uit doorgewinterde professionals die al hun hard- en soft-skills in de strijd werpen voor een soepel en zorgeloos traject. 


Uniek klantenportaal 
Omdat open en eerlijke communicatie de basis van ons werk is, hebben we het klantenportaal Ticketeer ontwikkeld. Een platform dat onze klanten ‘live’ inzage geeft van het complete IT-netwerk, werkzaamheden en projecten. 


MEOS it.
to improve it,, to make it better 

 
...

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.