KPN Interned Services Group

Powered by results

KPN Internedservices is een van de grootste Nederlandse providers van IT- en cloud solutions. Opgericht in 1996 en sinds 2015 een 100% dochter van de Koninklijke KPN: wij zijn dé Cloud & hosting expert van Nederland. We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Onze 170 dedicated professionals werken elke dag aan één doel: succes realiseren voor onze klanten.

Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen we de uiteenlopende IT-behoeften van ondernemend Nederland. Omdat Internedservices het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden, kunnen we u de beste, snelste en voordeligste oplossing bieden.

Bij Internedservices geloven wij dat onze klanten nog succesvoller kunnen worden met de oneindige mogelijkheden die ICT biedt. Daarom nemen we onze klanten en partners actief mee naar het beste wat de industrie te bieden heeft, en bieden we hen premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis.

Ontwikkeld vanuit bewezen innovatie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid. Omdat u eenvoudig op- en afschaalt en alleen betaalt voor wat u gebruikt, groeit uw IT-capaciteit mee met uw bedrijf, net als uw kosten. Dat vinden wij van deze tijd. Net als de drievoudige ISO-certificering en 24/7 support waar u op kunt rekenen.

Wij ontwerpen, bouwen en beheren bedrijfskritische IT- en cloudoplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit doen wij volgens de hoogste standaarden, met de hoogste kwaliteit en de beste mensen. Of het nu gaat om de hosting van uw e-business activiteiten, een werkplek in de cloud of het managen van uw (internet)verbindingen.

Daarnaast biedt Internedservices uiteenlopende managed services om uw omgeving optimaal te laten presteren en/of uw IT organisatie te ontzorgen.

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden