Floating Byte

ICT voor de zorg.

Met ruim 20 jaar ervaring en innovatie lopen we voorop als het aankomt op de nieuwste ontwikkelingen en het verlenen van de beste service op het gebied van ICT binnen de zorg.
Zoals wel meer succesverhalen is Floating Byte ontstaan in de garage van een jongeman, die bijzonder handig was met computers en met veel aandacht voor zijn klanten de ICT verzorgde. Al snel werd de garage te klein en ontstond er een bloeiend bedrijf. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 30 ICT-specialisten en is persoonlijke service en innovatie nog steeds de drijvende kracht van ons bedrijf!


Wij zijn Floating Byte. Wij introduceren de technologie van de toekomst bij zorgverleners. Uw partner voor ondersteuning op het gebied van ICT in de zorg, van strategie tot implementatie en beheer, van bereikbaarheid tot Cloud technologie. Eigenlijk vinden we een over ons stuk haast overbodig, bijna tegenstrijdig, omdat eigenlijk alles wat we doen draait om jou en niet om ons.

Onze missie is helder!

Het doel is ambitieus, het bieden van de beste service op het gebied van ICT in de zorg, en dan bedoelen we echt alle ICT. We bieden een totaalservice, waarin beheer, veiligheid en service de bouwstenen vormen van de dienstverlening. 

Waarom kiest men voor Floating Byte?

Wij geloven dat ICT anders kan. Meer service en innovatie die aansluit voor nu en in de toekomst. Dit doen we door de automatisering slim te regelen. Wij voorzien in complete ICT-oplossingen tot specifiek maatwerk.

- Cloudwerkplekken;
- VoIP telefonie;  
- Compleet werkplekbeheer;
- Netwerk Infrastructuur;
- Consultancy;
- Traditioneel beheer op locatie.

Wij nemen alle ICT-zorgen over en leveren onze diensten voor een vast bedrag per maand. Wij houden van transparantie dus geen verrassingen achteraf!
Floating Byte staat garant voor een gezonde en veilige ICT-omgeving. De kern van de dienstverlening bestaat uit een optimale servicegerichte aanpak met een focus op kwaliteitsverbetering en innovatie. Door te anticiperen op mogelijke problemen verschuift de kern van de dienstverlening van reactief naar proactief. Floating Byte beschikt over gekwalificeerd en gecertificeerd personeel en voldoet ruimschoots aan de eisen van de NEN7510 en die van een Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ).


© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden

Privacybeleid Algemene voorwaarden