iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Conclusion

Business Done Differently

Conclusion is een IT-dienstverlener met een focus op business transformatie en process outsourcing. Het bedrijf met 2200 is ingericht als ecosysteem waarbinnen alle bedrijven hun eigen expertise hebben en dit combineren om klanten zowel domein- en technologische expertise als flexibiliteit te bieden. Door verantwoordelijkheid te nemen voor maatschappij- en missiekritieke bedrijfsprocessen en systemen onderscheidt het zich van andere IT-dienstverleners. Conclusion richt zich binnen de Nederlandse markt op middelgrote tot grote klanten in het hart van de maatschappij. Onze kennis en activiteiten zijn onderverdeeld in onderstaande domeinen.

Conclusion richt zich op business transformatie en IT-services. Conclusion initieert, faciliteert, ontwikkelt, onderhoudt en innoveert digitale processen voor en met haar klanten. Dit start met nieuwe, soms disruptieve businessmodellen gericht op optimale bediening van de klanten van haar klant, concurrerend vermogen en toekomstvastheid van de business. Vernieuwen werkt het best vanuit een robuuste basis in de IT-operatie. Het vlekkeloos laten draaien van de missiekritische systemen van haar klanten is de primaire zorg van Conclusion, die hier noodzakelijke vernieuwingen in aanbrengt en voorziet in innovaties. Conclusion biedt klanten ‘Nachtrust as a Service’, waardoor de focus ten volle op de business transformatie van de klant kan worden gelegd.

Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Ons motto? Business Done Differently. Met ruim 2.200 gedreven specialisten en vakmensen maken we dat elke dag waar door ICT-kennis te combineren met business- en domeinkennis. Toegewijd, creatief en flexibel nemen wij verantwoordelijkheid voor maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en -systemen van onze klanten en helpen wij organisaties bij de digitale transformatie van hun businessmodel. Onze primaire focus ligt op de Nederlandse markt en specifiek op de domeinen Openbaar Vervoer, Zorg, Financiële dienstverlening en Industrie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, nabij stadion Galgenwaard. Onze aanpak is erop gericht om de veranderende business modellen van onze opdrachtgevers te faciliteren en te versterken door de inzet van nieuwe technologie op het vlak van Business-, Application-, Data & Integration- en Infrastructure Services. Zo blijven onze opdrachtgevers het verschil maken voor hun klanten en in hun markt. Dit doen we niet alleen door snel en flexibel te acteren en kosten terug te dringen maar ook door blijvend te innoveren en nieuwe diensten aan te bieden. Zo wordt tegemoet gekomen aan de steeds veranderende eisen en wensen van de klant. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.