Avensus

Samen werken aan een vertrouwde digitale wereld

Als multi-specialist is Avensus de partner voor haar klanten op het gebied van cloud en security. Wij hebben op verschillende terreinen diepgaande expertise opgebouwd en zetten onze kennis in samenwerking met de klant in om tot goedwerkende, veilige en betrouwbare oplossingen te komen.

- Transitie / Moderne Werkplek / Windows Virtual Desktop
- Managed Cloud
- Managed Security
- Security Consulting
- High Grade Security
- IT Audit & Assurance

Onze visie
Informatie technologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Dit stelt bedrijven in staat om steeds sneller, efficiënter en slimmer te worden. Je wilt optimaal gebruikmaken van deze nieuwe kansen, terwijl de complexiteit, risico’s en reguleringen rondom IT alsmaar toenemen.

Dus heb je een deskundige partner nodig. Een partner die samen met jou een plan uitstippelt en die je blind kunt vertrouwen om dit plan voor je uit te voeren. Zo kan jij je energie steken in kansen, in plaats van in bedreigingen.

Onze missie
Samen werken we aan een vertrouwde digitale wereld
Samen met de klant bouwen we aan no-nonsense oplossingen die veilig, betrouwbaar en prettig werken. Precies zoals de klant dat verwacht, door onze deskundigheid en commitment.

Kernwaarden
Deskundig, betrokken, plezier, no nonsense en samenwerking
Avensus is jouw deskundige partner met specialistische kennis van zaken. Volledig gecertificeerd en uitgebreid ervaren in diverse branches. We zijn betrokken en kennen onze klanten, zodat we resultaatgericht werken aan doelstellingen en mijlpalen waar informatietechnologie betrouwbaarder, meer integer en beter beschikbaar maakt.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.