Unilogic

IT For People

Vlekkeloze ICT is een randvoorwaarde waardoor mensen in staat zijn hun werk te doen. Dat is belangrijk. En als het welzijn van ándere mensen afhankelijk is van ICT, is dat soms zelfs letterlijk van levensbelang. Unilogic ziet het als haar taak om voor medewerkers van bedrijven, zorginstellingen en scholen díe randvoorwaarden te scheppen, zodat zij zich op hun primaire proces kunnen richten.  

Unilogic is een middelgrote ICT-dienstverlener. Het bedrijf levert en beheert ICT-oplossingen aan onderwijsinstellingen, bedrijven en zorgorganisaties met een omvang vanaf 50 ICT-werkplekken door heel Nederland. Onze jarenlange ervaring, kennis en kunde stellen ons in staat om automatiseringsprocessen zó in te richten dat ICT hanteerbaar en betaalbaar wordt voor professionele gebruikers.  
 
Door werkplekken en ICT-omgevingen te standaardiseren zorgen wij ervoor dat duizenden gebruikers áltijd toegang hebben tot actuele software en dat zij kunnen vertrouwen op de meest optimale verbindingen, voldoende dataopslagcapaciteit en waterdichte veiligheidssystemen.  

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.