Telindus

Leading in smart secure IT platforms

Autonome specialist in slimme en veilige IT-platforms

Een platform dat de business versnelt, versterkt en laat groeien. Een veilige, innovatieve en betrouwbare motor die snel schakelt om te kunnen reageren op de continue druk vanuit de business en de markt. Telindus begrijpt de digitale transformatie en zet deze kennis om in platforms en services voor de meest uitdagende klanten. Platforms gebaseerd op gefundeerd advies en gebouwd en beheerd door gekwalificeerde experts.
Telindus werkt al ruim 30 jaar met de beste leveranciers en nieuwste technieken en investeert continu in innovaties. Met onze cybersecurity, cloud en networking oplossingen zorgt Telindus ervoor dat bedrijven excelleren en accelereren.

Oplossingen voor jouw IT-infrastructuur


Als we het over IT-infrastructuur hebben, gaat het al snel over de diensten die er op draaien. De infrastructuur zelf blijft vaak onzichtbaar en wordt door gebruikers ervaren als een commodity. De IT-infrastructuur is echter het fundament van jouw organisatie. Zonder het juiste fundament zullen ook de bovenliggende diensten niet naar wens functioneren.

Net als dat gebouwen, gas, water en licht door specialisten wordt behandeld, is ook bij ICT het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een infrastructuur werk voor specialisten. Iedere omgeving heeft andere behoeften. Dit vertaalt zich in andere voorkeuren voor hoe een IT-infrastructuur moet worden opgebouwd. Een ziekenhuis stelt hele andere eisen aan de netwerkinfrastructuur dan een gemeente, bank, reclamebureau of webwinkel.

Telindus heeft als IT-infrastructuur specialist jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren, onderhouden en beheren van IT-infrastructuren; van de gebruiker tot diep in het datacenter. Wij weten daardoor als geen ander welke applicaties welke eisen stellen aan een IT-infrastructuur. Heb je een uitdaging, wil je een nieuwe IT-infrastructuur aanleggen of vraag je je af of de huidige infrastructuur toereikend is voor nieuwe initiatieven die je wil ontplooien? Dan ontwerpt Telindus graag op basis van jouw eisen en wensen een schaalbare en flexibele IT-infrastructuur waar je ook in de toekomst mee vooruit kunt. De mogelijkheden hebben we onderverdeeld in drie categorie├źn: cybersecurity, cloud en networking.

┬ę iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.