Help iSourcing Hub to grow further? We are hiring! Check out this new SDR job offer!

Kaspersky

Building a safer world.

Kaspersky is een wereldwijd cybersecuritybedrijf dat in 1997 is opgericht. De diepgaande dreigingsinformatie en beveiligingsexpertise van Kaspersky worden voortdurend omgezet in innovatieve beveiligingsoplossingen en diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen.


Wij zijn een door technologie gedreven bedrijf. We investeren aanzienlijk in O&O om de innovatieve ideeën te ondersteunen waarin we geloven — ongeveer 40% van de werknemers van het bedrijf zijn specialisten op het gebied van O&O.

Kaspersky is een onafhankelijk bedrijf; onze O&O-middelen zijn snel en flexibel. Ze zijn altijd gericht op interne ontwikkeling en organische creatie van onze meest gevraagde en effectieve technologieën. Met een langetermijnstrategie en als ultiem doel het bouwen van een veiligere wereld, worden we niet alleen beperkt door marktgestuurde winstverwachtingen.
Het aantal nieuwe schadelijke bestanden dat wordt verwerkt door de in-lab detectietechnologieën van Kaspersky bereikte 450.000per dag.

Het opbouwen van een beveiligingsbasis voor uw organisatie door het kiezen van het juiste product of dienst is slechts de eerste stap. Het ontwikkelen van een vooruitstrevende bedrijfs-cybersecuritystrategie is essentieel voor langetermijnsucces.
Het portfolio van Kaspersky weerspiegelt de beveiligingseisen van de bedrijven van vandaag en speelt in op de behoeften van organisaties op verschillende volwassenheidsniveaus met een stapsgewijze benadering. Deze benadering combineert verschillende beschermingslagen tegen alle soorten cyberdreigingen om de meest complexe aanvallen te detecteren, snel en adequaat te reageren op elk incident, en toekomstige bedreigingen te voorkomen.


image.png 94.36 KBBij Fase 1 leveren we al onze toonaangevende preventieve producten, samen met premium ondersteuning en professionele diensten, om ervoor te zorgen dat klanten maximaal profiteren van onze technologieën.

Bij Fase 2, naarmate u de piramide beklimt, neemt de behoefte toe om bedreigingen tegen te gaan die de bestaande preventieve mechanismen omzeilen. Om bescherming te bieden tegen geavanceerde en ontwijkende bedreigingen met beperkte middelen, bieden we een op de cloud gebaseerde oplossing aan die de basiskennis van de klant op het gebied van cybersecurity aanvult met beheerde detectie, prioritering en begeleide respons, samen met een geautomatiseerd instrumentarium dat het personeel voor informatiebeveiliging helpt om de gevaarlijkere ontwijkende bedreigingen effectiever te identificeren, analyseren en erop te reageren.

Organisaties bij Stap 3 hebben een grotere kans om daadwerkelijk met een APT geconfronteerd te worden en hebben effectieve verdediging nodig tegen onbekende TTP's. Om aan de behoeften van volwassen IT-beveiligingsteams te voldoen, levert Kaspersky een innovatieve en evenwichtige combinatie van technologieën en diensten om de uitdagingen van de meest geavanceerde bedreigingen en gerichte aanvallen van vandaag aan te pakken.


© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.