Vacature: allround medewerker sales en marketing

Ben je klant- en oplossingsgericht, hou je van afwisseling en vind je het geweldig om een start-up / scale-up verder uit te bouwen? Dan ben jij wellicht de sales- & marketingmedewerker waar wij naar op zoek zijn!

Laatst bijgewerkt: 29 mei 2020

Leestijd: 5 minuten

Gezocht: allround medewerker sales & marketing

Wie zijn wij?

Wij zijn iSourcing Hub: een start-up met een unieke en eigenzinnige propositie. Met ons B2B-matchingplatform brengen we vraag en aanbod bij elkaar op een breed scala aan IT-onderwerpen. Dat gebeurt door real-time matching en via innovatieve interactieve stappen. Een soort ‘datingsite’ dus, maar dan voor bedrijven en overheden.

De afgelopen jaren is iSourcing Hub (‘de Hub’) hard gegroeid en een begrip geworden in de Nederlandse IT-wereld. En nu, met de lancering van ons nieuwe product, zijn we klaar voor de scale-upfase. Daar hoort ook teamuitbreiding bij. We zijn daarom op zoek naar een sales- & marketingmedewerker. Daarnaast zijn we op zoek naar een een (junior) sales-supportmedewerker (vacature volgt).

Lees meer over ons en bekijk deze video.

Werkzaamheden & verantwoordelijkheden

Je verantwoordelijkheden zijn erg afwisselend en er is ruimte om in overleg je takenpakket en daarmee ook je perspectieven aan te passen. Denk aan:

 • Op strategisch niveau meedenken over sales & marketing alsmede aangrenzende vakgebieden zoals communicatie/pr, product development, website development & design
 • Sales en relatieonderhoud bij bestaande klanten en gebruikers, inclusief (online) meetings, consultative selling, demo-sessies en user-support
 • Netwerken en ontdekken van nieuwe mogelijkheden, het vertalen van klantbehoeftes naar verbeteringen van onze producten/diensten, creëren van nieuwe kansen en nieuwe klanten
 • Meewerken aan of zelf de lead nemen bij growth-hackingprojecten en het mappen/verbeteren van customer journeys (o.a. via online onboardingtutorials en UI/UX)
 • Regelmatig overleg met en aansturing van externe specialisten (wesbite developer, SEO/SEA-specialisten, designer, tekstschrijvers, etc.)
 • Het bedenken en uitwerken van nieuwe marketingplannen, -campagnes, -projecten en samenwerkingen – je zet zelfstandig de grote lijnen uit en geeft hier invulling aan
 • Voor operationele taken stuur je een junior marketingmedewerker aan, maar als het nodig is ben je niet vies van websites inhoudelijk updaten en bijhouden (WordPress), blogs en andere teksten schrijven, reviewen, editen en/of publiceren, nieuwsbrieven opzetten en versturen (MailChimp), beheer van social media, etc.

Wat bieden wij jou?

iSourcing Hub biedt jou onder andere:

 • Een leuke en uitdagende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid, waar je helemaal los kunt gaan met je ideeën en snel veel kunt leren
 • Direct en dagelijks contact met de CEO en founder, je kijkt over zijn schouders mee in de wereld van start-ups en scale-ups
 • Leren te werken volgens lean start-up principes, agile werken en ervaring opdoen met grote verscheidenheid aan tools
 • Grote flexibiliteit en afwisseling: zelf je uren indelen, remote werken, inspraak in je werkzaamheden en uitdagingen, grote variëteit van verantwoordelijkheden
 • Perspectief en veel doorgroeimogelijkheden: meegroeien terwijl wij als start-up / scale-up verder groeien en tegelijkertijd een enorm netwerk opbouwen in o.a. de IT-sector
 • Uiteraard is een competitief salaris, inclusief een variabel deel of bonus (in overleg)

Last, but not least: iSourcing Hub bestaat uit een klein team en de oprichter is bij veel van bovenstaande werkzaamheden betrokken. Hij zoekt iemand die hem kan helpen met de verdere professionalisering van zijn bedrijf en zich medeverantwoordelijk voelt voor de volgende groeifase. Iemand met wie hij kan sparren en die zich kan ontwikkelen tot zijn rechterhand. Blijk jij de perfecte match voor iSourcing Hub, dan is een aandelenpakket bespreekbaar.

Pas jij bij ons?

Dan voldoe je in elk geval aan deze eisen:

 • HBO of WO Bachelor/Masterniveau (sales, marketing, communicatie, informatietechnologie, bedrijfskunde, bedrijfseconomie) met 2 tot 5 jaar werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van Engels.
 • Bij de Hub werken we veel remote. Dat betekent dat we alles digitaal doen en veel online contact hebben, zeker in deze tijden. Het is belangrijk dat je een zelfstarter bent, die niet bang is om vragen te stellen en initiatief te nemen.
 • Deze functie is een mix van sales en marketing. Dat betekent dat je frequent contact hebt met prospects, klanten en gebruikers. Je krijgt energie van het spreken met klanten, adviseurs en andere externen.

Ben jij de perfecte match voor ons?

Dan kan je van onderstaande punten flink wat afvinken:

 • Je bent oplossingsgericht, ziet kansen en kan die ook verzilveren
 • Je leert snel, je bent zelfstandig en je weet van aanpakken
 • Je staat open voor feedback en bent stressbestendig, met een gezonde dosis humor en zelfreflectie
 • Je bent direct en eerlijk, je durft ook kritisch te zijn
 • Je bent een teamplayer en hebt de ambitie om een team aan te sturen
 • Je kan je verplaatsen in de klant, zo help je de klant én kan je beter verkopen
 • Je bent vertrouwd in de omgang met beslissers, leiders en sales managers
 • Je hebt affiniteit met IT en je kan nieuwe dingen snel eigen maken
 • Je hebt kennis van SEO en/of SEA
 • Je bent bekend met tools als WordPress, MailChimp, JIRA, HubSpot, Slack, etc.
 • Waar je woont maakt niet zoveel uit. Als we fysiek afspreken, gebeurt dat op een van onze flexwerk-locaties van Spaces, meestal in Amsterdam, Schiphol of Den Haag.

Waarom iSourcing Hub?

iSourcing Hub helpt bedrijven en overheden beter om te gaan met de steeds sneller veranderde IT-markt. Wij geloven dat veel nieuwe IT-oplossingen en technologieën een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. Ons platform brengt partijen bij elkaar en helpt bedrijven en organisaties om nieuwe kansen te benutten.

Ons businessmodel is compleet anders dan wat men in de IT-markt gewend is. Dat maakt ons werk uitdagend en tegelijkertijd zo bijzonder. Als klanten eenmaal begrijpen hoe het werkt, dan is het enthousiasme groot en beginnen ze vaak direct ook met ons mee te denken. Dat maakt ons platform steeds waardevoller en geeft ons enorm veel voldoening in ons werk.

De vele honderden IT-leveranciers, IT-adviesbedrijven, eindklanten en overheden vormen samen niet alleen een platform met vraag en aanbod, maar ook een actieve community die kennis en ervaring deelt en met elkaar meedenkt. Dat past perfect in onze lean start-up aanpak en agile manier van werken.

We zien ons platform ook als een duurzame oplossing die beter werkt dan veel alternatieven en zelfs beter dan internetzoekmachines. Ons verdienmodel is transparant en we kunnen in tegenstelling tot veel alternatieven aantonen dat wij wél 100% onafhankelijk zijn.

Reageren?

Stuur ons een korte (!) e-mail waarin je uitlegt waarom we zeker met je in gesprek moeten. Echt, een paar alinea’s is voldoende. Voeg ook een beknopt overzicht toe met relevante ervaring (een linkje naar LinkedIn mag ook, als je het daar goed hebt omschreven). Op basis van motivatie en achtergrond nodigen we zsm een aantal mensen uit voor nadere kennismaking. Mail je reactie naar: jobs@isourcinghub.nl

© 2020 iSourcing Hub BV. Alle rechten voorbehouden